• 05.06.2016, 12:00

Denne ukens


NEDTUR: Må vell være at Aria kom i utviklingstrinn 3 som har ført til 1 stk utrolig grinete og småspist baby, noe som gjør en stakkars hønemor ganske sliten og bekymret!

TANKE: Jeg tenker mye på hvor heldig vi er som bor i Norge og har det så innmari godt! Jeg kom over denne artikkelen på tv2 og må innrømme at jeg felte en god del tårer og tenkte for meg selv at dette kunne vært min datter. Både jeg, Aria og resten av Norges befolkning har rett og slett vunnet livets lotto! 


 

OPPTUR: Aria har begynt å snu seg fra mage til rygg bevisst! Hun har ikke helt forstått greia med å snu seg fra rygg til mage enda da, hehe! I tillegg har vi bestemt oss for årets ferietur, det blir nemlig til Gdansk/Sopot! Vi gleder oss veldig mye, og har allerede begynt å planlegge hva vi skal ha med :-) Må bare ta med at vi var på besøk hos Arias tippoldemor og min kjøre oldemor sist søndag, og det gjorde virkelig godt. Råere dame skal man lete lenge etter! Tenk at hun er hele 94 år og kan fortsatt komme med upassende kommentarer om pleiearbeidere og dra noen skikkelig drøye spøker, haha!

SANG: Ooh, etter jeg ble mamma er jeg dårlig på å oppdatere meg på ny musikk, så det blir ofte topplistene på spotify. Denne uken derimot har jeg hørt en del på the Doors, så da må det nok bli Light my fire! Blir aldri gammel den :-)

FILM: The Doors! Var vell strengt tatt lørdag forrige uke jeg så den, da.En av de bedre filmene jeg har sett - jeg ble så revet med! Elsker å se filmer som er basert på det virkelige liv, og å få se historien til Jim Morrison og resten av bandet var utrolig spennende. Anbefales!


 

LÆTTIS: Når jeg fant oboy-pakken i kjøleskapet.. Fordømte ammetåke!

BILDE: Fra besøket hos min Oldemor! Tippoldemor og Aria ♥

Processed with VSCO with a5 preset

PÅ DENNE TIDEN I FJOR: Var jeg begravd i bøker og pugget som en idiot på eksamen, som gikk helt sinnsykt dårlig forresten! Neida, jeg fikk en firer, men ble ganske så skuffet må jeg si. 

CRAVING: Smoothie! Jeg har drukket drøye mengder denne uken, særlig med jordbær, banan, cottage cheese, kesam og eplejuice!

SERIE: SKAM og ph for alle penga :-) Hurra for Eileen og Øystein! 

  • 02.06.2016, 12:00

Lenge leve spontaniteten

  • Categori: DIY

Heisann fra surrete meg! Jeg har rett og slett glemt å blogge siden før helgen - beklager det. Regner med at noen begynner å gå lei disse unnskyldningene mine, men det får så være. Turen til Oslo gikk som en drøm, og snuppa kunne rett og slett ikke vært snillere å både utreise og hjemreise. Hun sov som en sten fra start til ende, og var helt utrolig herlig å ha med på tur - så utrolig at vi har bestemt oss for utenlandstur i år! Planen var egentlig å bli hjemme hele sommeren, men når pappa og hans familie spurte om vi ville være med de en uke til Gdansk/Sopot i juli klarte vi ikke takke nei. Lenge leve spontaniteten, dere! Har dere sett så fint da? Har allerede vært i Warszawa og Krakow for noen år tilbake, så jeg vet jo at Polen er utrolig fint! Gdansk ligger jo på kysten så jeg regner med at det er litt forskjell der, men ut i fra hva jeg har hørt og sett på bilder virker det som en veldig fin by å reise til! Bleiene skal visstnok være veldig dyre i Polen da, så vi får fylle kofferten på turen ned - og da blir det vell litt plass til klær og annet dill på hjemturen, hehe :-) 

Har dere sett noe så fint da? Polen har så utrolig vakker arkitektur! Så fort jeg har mulighet til det må jeg få ordnet pass til lille slik at vi er klar for første utenlandstur med baby. Er nesten så jeg begynner å pakke kofferten allerede nå - gleder meg sånn!

Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits