• 05.06.2016, 12:00

Denne ukens


NEDTUR: Må vell være at Aria kom i utviklingstrinn 3 som har ført til 1 stk utrolig grinete og småspist baby, noe som gjør en stakkars hønemor ganske sliten og bekymret!

TANKE: Jeg tenker mye på hvor heldig vi er som bor i Norge og har det så innmari godt! Jeg kom over denne artikkelen på tv2 og må innrømme at jeg felte en god del tårer og tenkte for meg selv at dette kunne vært min datter. Både jeg, Aria og resten av Norges befolkning har rett og slett vunnet livets lotto! 


 

OPPTUR: Aria har begynt å snu seg fra mage til rygg bevisst! Hun har ikke helt forstått greia med å snu seg fra rygg til mage enda da, hehe! I tillegg har vi bestemt oss for årets ferietur, det blir nemlig til Gdansk/Sopot! Vi gleder oss veldig mye, og har allerede begynt å planlegge hva vi skal ha med :-) Må bare ta med at vi var på besøk hos Arias tippoldemor og min kjøre oldemor sist søndag, og det gjorde virkelig godt. Råere dame skal man lete lenge etter! Tenk at hun er hele 94 år og kan fortsatt komme med upassende kommentarer om pleiearbeidere og dra noen skikkelig drøye spøker, haha!

SANG: Ooh, etter jeg ble mamma er jeg dårlig på å oppdatere meg på ny musikk, så det blir ofte topplistene på spotify. Denne uken derimot har jeg hørt en del på the Doors, så da må det nok bli Light my fire! Blir aldri gammel den :-)

FILM: The Doors! Var vell strengt tatt lørdag forrige uke jeg så den, da.En av de bedre filmene jeg har sett - jeg ble så revet med! Elsker å se filmer som er basert på det virkelige liv, og å få se historien til Jim Morrison og resten av bandet var utrolig spennende. Anbefales!


 

LÆTTIS: Når jeg fant oboy-pakken i kjøleskapet.. Fordømte ammetåke!

BILDE: Fra besøket hos min Oldemor! Tippoldemor og Aria ♥

Processed with VSCO with a5 preset

PÅ DENNE TIDEN I FJOR: Var jeg begravd i bøker og pugget som en idiot på eksamen, som gikk helt sinnsykt dårlig forresten! Neida, jeg fikk en firer, men ble ganske så skuffet må jeg si. 

CRAVING: Smoothie! Jeg har drukket drøye mengder denne uken, særlig med jordbær, banan, cottage cheese, kesam og eplejuice!

SERIE: SKAM og ph for alle penga :-) Hurra for Eileen og Øystein! 

 • 27.05.2016, 10:00

neste stopp: oslo!


God morgen dere! Akkurat nå sitter jeg her i stua - frokosten er inntatt og Aria tar sin første hvil for dagen og jeg tror seriøst jeg holder på å bli gal. Jeg har alltid vært en person som kan finne på å begynne å pakke 14 dager i forveien (jeg tuller ikke) og skal alltid ha alt på stell i god tid, men nå?! Jeg, Aria og mamma reiser med flyet til Oslo i 4-tiden, og jeg har forsåvidt god tid til å pakke ferdig, men samtidig er det så mye annet jeg også vil få gjort. Jeg er veldig opptatt av at alt skal være på stell, rent og ryddig før jeg drar, for det finnes ærlig talt ikke noe mer deprimerende enn å komme hjem til rotete hus! Skulle sett meg dagen før jeg fødte - Med den svære bollemagan og rier fra helvete sto jeg på alle 4 og skrubbet badegulvet, skiftet sengetøy og brettet klær for alle penga. Så nå sitter jeg her da, med skikkelig angst siden jeg vet at jeg aldri vil få gjort alt før vi må reise. Er vell ikke annet å gjøre enn å godta det, og forhåpentligvis komme et skritt nærmere å bli kvitt ocd-tendensene mine, hehe :-) Som sagt så reiser vi en helgetur til Oslo og jeg kjenner jeg begynner å kvi meg veldig nå. Jeg har aldri tatt fly eller i det hele tatt reist noe særlig med babyen, så jeg er veldig spent på hvordan det går, om jeg husker alt jeg trenger og ikke minst om jeg klarer å bære med meg alt! 

Ha en fin fredag da, dere! Vi blogges :-)

 • 25.05.2016, 20:14

Det ble jo folk utav meg også


God kveld! Hvordan er været hos deg? Her har det vært strålende, rett og slett!

I dag har vært en lang la(aaaaaaa)ng dag føler jeg. Vi startet dagen med å forsove oss noe som endte med superstress og at bussen kjørte fra oss. Vi som skulle være på temagruppe på helsestasjonen 10.30 kom en god halvtime for sent og når vi endelig kom traskende inn viste det seg at temagruppe av avlyst i dag. Typisk min flaks! Når vi allerede var på helsestasjonen tenkte jeg at vi like greit kunne veie snuppa til tross for at vi har kontroll i morgen, noe jeg angret på i det jeg la henne på vekta. Det var som om jeg fikk et skikkelig slag i trynet når jeg innså hvor lite Aria har gått opp siden sist, og jeg hadde rett og slett bare lyst å gråte. Denne ammingen tar seriøst knekken på meg, og det blir bare verre og verre for hver kontroll, så nå har jeg bestemt meg for at nok er nok. Når det å amme bare blir kjipt og stress, for så å ikke få noe igjen for det så tror jeg det er like greit å bare avslutte det, for begges skyld. Jeg selv var jo mme-barn, og det ble jo folk utav meg også til slutt! 


Ellers har det vert fantastisk sol og godt over 20 grader på varmestokken, så vi har gjort som alle andre i mammapermisjon gjør om dagen, nemlig vært på cafe! Nå skal jeg ikke være såpass kjedelig at jeg ramser opp hva vi har gjort hvert minutt i løpet av dagen, men jeg må bare få sagt at i dag, i dag er jeg sliten! Om det er sola, mangel på søvn eller gretten baby som nekter å sove på dagtid som er årsaken er jeg litt usikker på - kanskje en god combo? Snuppa har iallfall tatt kvelden rekordtidlig ser det ut som, men jeg sitter egentlig bare å venter på at hun skal våkne og lage baluba. 


Som forventet våknet lille - så jeg får runde av nå. Håper dere har hatt en fin dag! 

 • 24.05.2016, 19:51

Lyset i enden av tunnelen


Heisann! Nå ligger snuppa ved siden av meg og styrer, prater og smiler som bare det, så det er ikke bare-bare å få skviset inn et blogginnlegg med denne skjønnheten ved min side. Det er ikke så alt for lenge til klokken blir 20 og vi skal gjøre oss klar for natta etter en herlig dag. Dagen vår startet relativt tidlig da lille synes at klokken 04.00 var et fint tidspunkt å våkne på. Vi ble altså liggende og duppe av til 08, men jeg merker at øynene begynner å sige litt nå etter litt mindre søvn enn jeg kanskje skulle likt å hatt. Når klokken var 10:30 var vi kommet oss ned på kirkekontoret for dåpssamtale hvor vi gikk gjennom alle detaljene for seremonien og fikk bestemt hvem som gjør hva i kirken om 2,5 uker. Endelig kan jeg se lyset i enden av tunelen! 

Sola skinner her på vestlandet så vi (jeg) har kost oss på terrassen i bare shorts og bare slappet av med litt besøk utover dagen. Ellers skjer det nesten litt for mye denne uken da jeg egentlig har sagt ja til besøk fra alle kanter i tillegg til kontroller og barselgruppe før vi reiser med fly til Oslo på fredag. Apropos Oslo - Jeg må begynne å pakke! Å organisere og styre med utstyr til både meg og baby, samt leie prampack og bilsete er ikke tull! De som sier at mammaperm er kjedelig og at de har lite å gjøre kan ta seg en bolle!

Litt bilder fra dagen vår og uteplassen som ikke er heeelt ferdig enda, men det kommer seg. Nå må jeg runde av slik at jeg kan begynne den evige leggekampen - like koselig hver kveld, haha. Ha en fin kveld videre!

 • 22.05.2016, 17:19

ting jeg har lært etter jeg ble mamma


Du kan rydde og vaske til evig tid - Det vil ikke bli rent eller ryddig. Noen gang.

Less is more - Du har ikke tid til å ta på den dumme foundationen før babyen ligger å hyler uansett.

Søvn er oppskrytt - Kaffe har blitt min nye bestevenn for å si det slik. Babyer har sin egen rytme, og den er sjelden foreldrevennlig! 

Å kjede seg er luksus - Når mini endelig er lagt for kvelden så er det tusen ting som skal gjøres, og jeg kan seriøst ikke huske sist jeg faktisk kjedet meg. Dere uten barn: det er luksus å ikke ha noe man skal gjøre!

Det er en ny sjef i huset - "I dag skal vi stå opp klokken 04:00" sier babyen. Og sånn blir det da.

Føtter og tær kan brukes til så mangt - Når man har hendene full av baby finner man fort ut at føttene kan brukes til det meste. Skifte kanal? Ingen problem!

Rene klær eksisterer ikke - Ny topp sa du? Det bryr ikke babyen seg om vell.

Det er faktisk lov å ha det litt rotete - Siden jeg flyttet for meg selv, og spesielt da jeg ble gravid hadde jeg litt ocd tendenser hvor jeg måtte ha det pent og ryddig rundt meg, og har vell enda det. Noe jeg prøver å lære meg er at det er faktisk lov å ha det litt rotete, og det må ikke være 100% rent til enhver tid - det er lov å slappe av når man kan fremfor å stresse med å rydde opp det som kommer til å bli slengt utover dagen etter uansett. 

Å pakke lett du liksom - HAH! Jeg har alltid vært den som har med meg litt ekstra når jeg skulle steder, men nå har det virkelig tatt av. At et lite menneske krever så mange ting da?!

Det finnes ikke noe som heter "skal bare" - Alt må planlegges til minste detalj, og en kjapp tur på butikken er ikke lenger et alternativ. Vogn, bilstol, klesskift, bleier og flasker. Det er litt av et sirkus for et par varer du!

Noen som kjenner seg igjen her? 

 

 • 21.05.2016, 12:00

Rumpe, solkrem og bursdagsfest


Hei hei hallo! Jeg prøvde meg på en ny vri i dag, men jeg innser jo at jeg må være den mest u-oppfinnsomme personen i verden når det kommer til å starte blogginnlegg. Uansett! I dag har jeg skikkelig vondt i rumpa, ja, rumpa. At jeg i det hele tatt skriver dette offentlig sjokkerer meg, men hvorfor ikke? I går tok jeg turen til legen for å fjerne en føflekk som hadde vokst veldig og endret form i løpet av svangerskapet og det endte med noen sting og et mye større sår enn forventet, men viktig var det! På vei ut fra legesenteret kjøpte jeg med meg noen gode solkremer slik at jeg er forberedt i tilfelle sommeren bestemmer seg for å komme tilbake. Tallet på personer som får føflekk- og hudkreft bare stiger og stiger, så husk å beskytt dere godt i sola og å følge med på føflekkene dere :-)

Processed with VSCO with a5 preset

I dag skal jeg for første gang etter svangerskapet ut en liten tur! Vi skal feire Camilla som har blitt 20 og jeg har gått med på å forlate huset uten min kjære lille, noe jeg allerede angrer litt på - neida, joda. Det er faktisk helt utrolig hvor knyttet man blir til disse små nurkene, så det blir utrolig vanskelig, men det er jo viktig med litt alenetid også! Jeg har jo Aria alene 24 timer i døgnet hver dag, så det er jo ikke rart det blir skummelt å være uten henne selv om det bare er noen timer og ikke mye lengre enn 5 minutter å gå dersom noe skulle skje. Ønsk meg lykke til da dere!

Håper dere får en fin lørdag alle sammen

 • 20.05.2016, 12:00

vår 17 mai


Heisann! Nå har det jo gått et par dager, men jeg tenkte å fortelle litt om vår 17 mai, nemlig Arias første! Jeg har aldri vært stor på 17- mai feiring, men i år var den jo ganske så spesiell, og veldig koselig! Vi feiret den i Bygstad på rolig vis med å se på toget,, være med familie og ikke minst spise massevis av rømmegrøt, is og kake! Aria var supersøt i sin lille matroskjole, og jeg irriterer meg like mye hvert år over at jeg ikke har fått ut fingeren og fått sydd meg en bunad. Målet mitt er at til neste 17 mai skal jeg ha bunad! Om noen lurer så skal jeg ikke ha sunnfjord som de fleste her i Florø, men vestlandsbunad siden jeg opprinnelig er derfra. Den er så fin! :-)


 

 Ingen champagnefrokost i år, men herlighet for en fin dag vi hadde ♥ Hvordan var din 17 mai?

 • 19.05.2016, 20:46

dåpsforberedelser


Da var vi i full gang med dåp her i heimen, og det var vell jammen meg på tide nå som det kun er 3 uker igjen! VI fikk både opprettet dåpskonto til lille og kjøpt inn alt av pynt. Invitasjon og bordkort er på vei, kake er bestilt, dåpskjolen er hentet og vi har fått dåpssamtale den 25 mai, pjuh! Da er det vel bare mat som gjenstår får vi håpe! 

Når jeg får lov til å styre med pynt og dilldall enten det er her hjemme eller når det er bursdag, dåp og lignende så koser jeg meg virkelig. Jeg elsker å styre med sånne ting, så dette her er jo bare supergøy! Her er en liten sniktitt på noe av pynten vi skal ha :-)Gleder meg til å vise dere hvordan det blir - jeg har så mange planer! Håper dere får en fin uke videre :-)

 • 14.05.2016, 20:45

På denne tiden i fjor


.... var jeg russ! 

Det er heeelt rart å tenke tilbake på hva jeg gjorde for et år siden, og hvor mye som har forandret seg. I fjor på denne tiden våknet jeg opp hver dag med en heftig hangover, for så å drikke den bort senere på dagen. Har jeg egentlig lov å skrive dette nå som jeg er mamma? En siste utblåsning før voksenlivet startet for full var det iallfall! Jeg kan trygt si at livet har endret seg dramatisk dette året, og kontrasten mellom da og nå er virkelig enorm. Jeg var en carefree person som ikke tenkte på mye annet enn shopping og alkohol før jeg ble gravid, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg virkelig har en større mening med livet nå enn før. Om bare to måneder er det faktisk et år siden jeg tok en positiv graviditetstest! Shit, som tiden flyr.  

En liten tb til russetiden i fjor, og jeg må bare takke de fantastisk flotte jentene for en uforglemmelig russetid! 

Ha en fin helg videre :-)

 • 13.05.2016, 12:21

leker med livet


Shit ass, nå har jeg virkelig gjort det. I går når jeg skulle flytte på det beistet jeg har av en tv-benk klarte jeg selvsagt å knekke stikkontakten til chromecasten slik at bare halve greia sto igjen i stikkontakten. Ikke nok med det, men dum som jeg er presterte jeg å ta i greia som sto igjen i veggen for å få den ut, og fikk da tidenes støt gjennom meg! Jeg tuller ikke når jeg sier at hele jeg rista i det fingeren traff kontakten. Ganske forskrekket og sikker på at jeg kom til å stryke med innen kort tid ringer jeg min kjære elektriker-pappa som betrygger meg med at jeg kommer til å overleve, men minner meg på at jeg er en jævla idiot. Jeg fikk et søtt lite brannsår på pekefingeren, men ellers er jeg i god form. Ukens lille nær-døden-opplevelse kan man si. Litt drama i hverdagen er viktig vet dere :-)Ellers så har dagen startet for lengst her, og nå ligger A i vuggen ved siden av meg og tar sin første hvil for dagen. Jeg derimot klarer absolutt ikke slappe av siden jeg venter spent på bæresjalet som dumper ned i postkassa i dag. Har arvet en babybjørn fra før av som jeg absolutt ikke takler da den ikke sitter godt for en femmer er full i seletøy alle veier, og tenkte derfor å prøve meg på sjal. Nå er det jo i underkant av to uker til jeg skal ha med meg Aria på flytur for første gang, så jeg ser for meg at å ha bæresjal med på turen gjør ting mye lettere! Ellers tenker jeg at jeg må få unnagjort litt her i leiligheten, samt handle matvarer og betale regninger i dag. A-4 livet altså :-)

Håper dere får en strålende dag videre!

 • 12.05.2016, 21:27

en ny hverdag, for å si det sånnDa var A lagt for kvelden etter en dag med lite søvn for henne. Hun sover jo egentlig veldig mye på dagtid enda, men i dag var det lite, så når vi begynte å legge henne rundt 8 var hun helt utslitt stakkars. Til vanlig bruker leggingen å ta 1-2 timer med litt frem og tilbake da hun er veldig avhengig av kos og byssing før hun sovner skikkelig, men i dag sovnet hun i det jeg la henne ned i sengen så nå har jeg usedvanlig mye tid før jeg selv skal hoppe til sengs, og jeg lurer nesten litt på hva jeg skal ta til meg nå. Etter man får barn er det å kjede seg virkelig et fremmedord! 
 

I dag har jeg og mini bare hatt en kosedag inne, noe vi sjelden har tid til om dagen, og det gjorde virkelig godt! I løpet av den lille luren hun hadde i dag fikk jeg akkurat tid til å vaske badet, noe som virkelig var på tide. I tillegg har jeg endelig fått brukt gavekortet mitt som jeg fikk på barnashus på litt nyttige ting som vårjakke til neste vår, barnehagesekk (her starter vi tidlig ja!), vinterhjul og parasoll til bugaboo'en. Jeg gleder meg skikkelig til dette og beresjalet jeg også har bestilt dumper ned i postkassa kjenner jeg! Det er rart hvordan det å bli mamma får deg til å glede deg over helt merkelige ting som du aldri har brydd deg med tidligere. Før var det klær, sminke og vesker jeg brydde meg om, mens nå jubler jeg når jeg får babyleker, vogn og tilbehør til lille i posten. Klær til meg selv bryr jeg meg lite om, men til Aria derimot! 

Nå skal jeg sette meg ned med et par episoder kjære mamma og kose meg før jeg også tar kvelden. Klem! 

 • 12.05.2016, 12:00

siden sist @ helenasolheim


Heisann! Det var jammen lenge siden gitt.

Siden sist har Aria rukket å bli hele 2mnd! Hun smiler og ler, prater mye og sprer veldig mye glede. Aria er virkelig en utrolig snill baby som sover natta gjennom, og store deler av dagen. Når hun er våken er hun som oftest bare blid og glad, så hun er virkelig en snill og tilfreds baby som nå har bikket 4 kilo! Det har blitt mai og sommeren er kommet for fullt ser det ut til! Vi nyter det varme været, spesielt i dag som vi har kost oss på terrassen hele dagen og avsluttet med grilling hos min mor. Å gjenfortelle de siste måndene hadde blitt helt umulig, så jeg skal korte det ned til et enkelt ord; Fantastisk. Jeg nyyyyter tilværelsen til det fulle og er rett og slett kvalmende forelsket i den lille babyen min. Å si at jeg er lykkelig er en eneste stor underdrivelse! Og ja, jeg har offisielt blitt en vandredne klisjé. 

Det er ikke mye tid jeg har til overs utenom den lille timen jeg har fra Aria er lagt til hodet mitt treffer puta, men jeg har likevel utrolig lyst å få til denne blogg-greia nå som jeg endelig har en fungerende pc. Det er mye som skjer og mye å fortelle, så jeg skal gi det et forsøk! For å oppsummere litt tenkte jeg å vise dere litt av hva som har skjedd siden sist på instagram. Følg meg gjerne! @helenasolheim
Til dere som har spurt etter del to av fødselshistorien; jeg holder forresten på å skrive del 2 nå, og den kommer veldig snart.Vi blogges!
 • 28.02.2016, 14:00

"Alle vet hva du har gjort"


For noen uker siden var jeg på cafe med min mormor, og jeg måtte som vanlig løpe frem og tilbake til toalettet 3 ganger på den lille tiden vi var der, og på vei tilbake til bordet mitt merket jeg meg at det var en litt eldre mann som stirret ganke intenst på meg (les: magen min), noe som ikke er helt uvanlig om dagen, men det som derimot sjokkerte meg litt var at i det jeg passerte han hørte jeg han si klart og tydelig "Alle vet hva hun har gjort". Jeg snudde meg og gapte litt sjokkert, men fortsatte videre tilbake til bordet mitt og satte meg. Usikker på om man skal bli fornærmet eller bare le i en slik situasjon, haha! 


 


 

Heisann skjønne! Jeg kjenner jeg blir helt oppgitt av den elendige oppdateringen min i det siste, noe jeg nevner i hvert eneste innlegg, men likevel forbedrer jeg meg ikke? Vell vell! Nå har det seg slik at det kun er 11 dager igjen til termin, så egentlig kan det vell skje når som helst nå. Selv satser jeg på at hun holder seg inne til neste fredag, for jeg har nemlig fullt program neste uke. Tirsdag skal jeg tilbake på sykehuset for å ta ny ultralyd og sjekke veksten til lillegull, onsdag har jeg endelig fått meg frisørtime slik at jeg får stripet håret mitt og torsdag blir det nye vipper. Skikkelig egenpleie og spauke med andre ord! I tillegg til dette har jeg lyst å få tatt en skikkelig nøye vask av leiligheten slik at den er ren og ryddig til beibis kommer, og så planlegger jeg å bake litt diverse som jeg kan fryse ned og ha i tiden etter hun kommer.

Jeg har jo ikke lagt skjul på min elendige form de siste ukene, men plutselig merket jeg en skikkelig boost i energien her for noen dager siden, og jeg føler meg mye mer opplagt nå i forhold til de siste ukene. Leste en plass at dette ofte skjer rett før fødsel, så jeg må kanskje prøve å ikke fremprovosere noe, hehe. Jordmor nevnte jo på sist kontroll som var forrige uke at nå som hodet til snuppa er såpass godt festet nede i bekkenet at hun forventer at jeg ringer med rier neste gang, og det virket ikke som hun hadde troa på at jeg ville dukke opp på neste kontroll hos henne den 9. Jeg selv føler jo ikke noe spesielt på kroppen som tilsier at det blir fødsel med det første utenom en del kynnere/modningsrier som er veldig uregelmessige, men hvem vet? Kanskje neste oppdatering blir annonseringen og bilder av lille? :-) 

 • 01.02.2016, 21:36

Hvordan er det egentlig å være gravid?


Om noen lurer på hvordan jeg føler meg nå, skal jeg enkelt og greit svare dere:

Dette her med å bli flinkere til å oppdatere gikk visst ikke så bra som jeg hadde planlagt, men vet du hva? Jeg har ikke ork til å beklage meg eller love å bli bedre, sånn er livet. Jeg må nesten bare se det litt an og oppdatere når jeg kan og føler for det - håper dere forstår!

Ellers så har det jo skjedd både mye og lite siden sist. Jeg ble offisielt høygravid i går (?) og man kan trygt si at jeg er l-e-i. At jeg i det hele tatt fikk for meg at jeg var stor, og at ting var tungt for flere måneder siden er jo bare helt latterlig. Den siste tiden har jeg virkelig kjent på bekkenløsning, heftige kynnere og smerter i korsryggen som kan sammenlignes med mens-smerter (om man ganger det med hundre tusen). Det er jo helt klart verst på natten, noe som fører til at jeg ligger våken til 04-tiden og ikke er oppe før langt på dag. Ikke det at det gjør noe, for de timene jeg har på dagtid går i TV-titting og å sjekke instagram 400 ganger i timen. Livet i permisjon altså. For å få dagene til å gå har jeg rett og slett sett alt som er av TV-serier og har nå gått så langt som at jeg har sett alt (!!!) av huskestue og tid for hjem på sumo. Å sitte her og innrømme det til hele offentligheten er nederlag i seg selv, men herregud, hvorfor ikke?

Ellers så må jeg bare få frem at det er så ufattelig lett å se på alle disse flotte gravide damene på instagram som tilsynelatende har det så vanvittig fint og flott, noe som gjør det ufattelig lett å tro at det er noe galt med en selv. Jeg har iallfall kjent på det presset til å fremstille livet mitt som perfekt på instagram når realiteten egentlig er en helt annen.

Dette er ikke et "stakkars meg jeg har det så vanvittig kjipt og må skrive et dypt innlegg om det" post, men heller en (forhåpentligvis) litt komisk vinkling på hvordan det iallfall til tider kan være når man har bikket 10kilo og vel så det over normalvekta med et lite minimenneske som vokser inni seg og lager kaos. Vi kvinner er noen ordentlige superhelter, og jeg har virkelig lært meg at man aldri skal ta lett på det å lage mennesker, til tross for at det er "naturlig" og "kroppen er skapt for det". Til alle mødre der ute: dere er rå!

Jeg har iallfall aldri kjent på den såkalte "gløden" alle snakker om. Ikke føler jeg meg spesielt vakker, og iallfall så langt i fra sexy som du får det. Barberhøvelen har på lik linje med sko med knytting blitt lagt på hylla for lengst. Bare det å ta på seg sokker kan få frem de mest kreative banneordene jeg har på lager, for ikke å snakke om hormonutbrudd fra helvete som oppstår ca 4 ganger om dagen uten noen spesiell grunn. Dusjen har blitt min beste venn, og jeg tilbringer i gjennomsnitt en time der per dag. Den lengste distansen jeg har gått på 4 dager er fra soverommet til stua, og såklart noen hundre ganger frem og tilbake fra toalettet. Man skulle ikke tro det, men jeg har komt til et pungt hvor det nesten er slitsomt bare å puste. Lungene sammen med alle andre organ i kroppen er presset så langt opp som det lar sg gjøre, og det merkes! Apropos sliten: jeg har gruet meg hele dagen til å ta den "lange" turen til heisen for så å ta den ned til underetasjen, kaste søpla og hente posten, i hele dag. Støvsugeren ble tatt ut av boden for flere dager siden, men bare det å se den stå der på kjøkkenet gjør meg svett. Kort oppsummert: babyen er veldig velkommen nå, og de neste 5 ukene til termin kan virkelig ikke komme fort nok!

 • 12.01.2016, 18:02

Supertilbud på babynest!


// innlegg i samarbeid med Babynest.no

Heisann kjære dere! I dag vil jeg tipse dere om en helt fantastisk nettside som jeg har fulgt lenge nå. Dere har nok garantert sett eller hørt om såkalte babynest, som er et lite "rede" for de små. Det er lunt og godt og gir trygghet til barnet, spesielt i den første tiden er det godt for nyfødte å være godt pakket inn da de er vandt til å ligge trygt og godt i mammas mage. Babynestet kan brukes om man samsover med foreldre, i sprinkelseng, i vogna, på sofaen, ja rett og slett hvor enn det måtte passe. Helt supert å ha med på reise er de også!

Vintagefleurs produserer de nydeligste babynestene i en mengde forskjellige design, og jeg kan garantere at du vil finne noe i din stil! Alle babynestene har ytterstoff i 100% bomull, og er fyllt med myk og god vatt som såklart er helt allergivennlig. De kan vendes slik at du kan variere designet, og i tillegg kan sløyfen i bunn reguleres slik at du kan stramme eller slakke alt etter som.

Akkurat nå kjører de et supert tilbud på babynest med pute, som er helt super i bruk og enkel å vaske i tilfelle gulp og slev som gjerne forekommer hos de små :-) Disse er helt supre å gi i gave til seg selv, eller kanskje noen andre som har behov for det!

Nå koster de kun 789,- (førpris 999,-)

Direktelink til nettiden deres finner du her, og du kan i tillegg følge de på instagram her . Jeg kan si så mye som at det vil komme flere spennende nyheter fremover, så det er bare å følge med!

 • 12.01.2016, 14:35

Siden sist


Heisann! Nå er det jammen meg på tide med en oppdatering etter en liten pause fra min side - beklager! Jeg må komme meg rundt og få pc'en i orden, så blir det skikkelig blogging får vi håpe.

Det har skjedd en del siden sist, blandt annet så har jeg endelig flyttet inn i den nye leiligheten min, og herregud så deilig det er! Nå mangler jeg fortsatt en del småting, men det er heldigvis ikke lenge til alt er på plass. Om to korte månder har jeg termin, så jeg må se til å få alt i orden før den tid.

Formen min har gått fra å være helt super i ganske lang tid til å bare stupe på bunn for å si det slik. Det har seg sånn at en muskel i magen min (om jeg har forstått riktig) har revnet, noe som gjør meg mer eller mindre fullstendig handicappet. Til tider klarer jeg faktisk ikke noe så hverdagslig som å reise meg og gå normalt frem og tilbake til kjøkkenet engang. Lille snuppa synest tydeligvis dette er super morsomt, for man skulle jo nesten tro at hun tar sats og sparker skikkelig til, akkurat i dette omerådet. AU! Ellers så har jeg virkelig, uten tvil fått bekkenløsning, og ryggen er vond! Ikke bare bare å gå gravid merker jeg. Skal prøve å holde klagingen på et minimum, men noen ganger må man bare få det ut. Heldigvis er premien på slutten verdt alt styret, men nå kjenner jeg virkelig på lengselen. Kom fort nå lille gull

De siste bildene fra instagram kontoen min, følg meg gjerne - @helenasolheim

I dag er jeg forresten i uke 33, og jeg skal gjøre mitt beste for å få til en oppdatering der, i tillegg så kommer del 2 på mitt år om ikke så alt for lenge for de som har spurt etter den. Håper dere får en fin dag videre! Følg med på bloggen videre i dag - senere kommer jeg med en super annbefaling og tilbudstips fra en samarbeidspartner jeg skal blogge litt om fremover :-)

 • 21.12.2015, 12:06

Inspirasjon: barnerommet


Noe som var utrolig gøy når vi kjøpte leilighet var jo helt klart det ekstra soverommet. Min første tanke var jo helt klart - barnerom! Selv om snuppa kommer til å sove inne hos meg, og rommet kommer til å bli brukt som gjesterom så vil jeg gjerne ordne til litt slik at hun kan få det for seg selv etter hvert. I leiligheten er det som sagt to soverom, et gigantisk og et ganske så lite et. Jeg tenker at det spørs jo veldig hvor lenge vi blir boende der med tanke på utdanning, men dersom vi faktisk blir så lenge at snuppa blir gammel nok til eget rom så vil hun få det jeg har nå, altså det store.

Jeg er veldig glad i ren og skandinavisk stil, med litt røffe preg, og hadde igrunn planer om at hele leiligheten skulle være i den stilen. Så har det seg slik at jeg venter en jente, og da er det nesten obligatorisk med prinsesserom, eller hva? Selv vil jeg kombinere litt - altså ha det i hovudsak enkelt og rent med svart og hvitt, i tillegg til detaljer i rosa og gull. Hva er vell mer prinsesseaktig enn det? Her har jeg hentet mye inspirasjon fra pinterest og fått mange ideer til hva jeg kan gjøre. Gleder meg allerede!

 • 20.12.2015, 13:42

de siste forberedelsene


Hei og god søndag! 4 søndag i advent allerede. Tiden flyr fra meg merker jeg. Julestemningen er ikke helt på topp, men det er jo kanskje ikke så rart når det bare bøtter ned her på vestlandet. Ser ikke ut til å bli noe hvit jul her nei! I dag skal jeg få unna de siste forberedelsene før jul, samt begynne å pakke ned leiligheten littegrann. Nesten alle julegavene er i boks, så nå gjenstår det bare å få pakket og levert de. Mangler 1-2 stykker så jeg får ta meg en tur til sentrum nå som det er søndagsåpent. Er bare så vanvittig vanskelig å bestemme seg for hva jeg skal kjøpe! De vanskeligste sparer jeg jo alltid til sist. Typisk meg! 

 

Er du ferdig med julegavene?

 • 16.12.2015, 09:00

mornings like theese


Hei og god morgen skjønne deg! I dag hat jeg unnet meg selv en digg frokost bestående av frukt, kesam og såklart en kopp kaffe. Om ikke lenge skal jeg hoppe på bussen til Førde hvor jeg skal møte Maria som skal være med meg på 3D ultralyd som jeg har nevnt tidligere. Jeg gleder meg forferdelig mye til å forhåpentligvis se hvordan snuppa ser ut, og om hun har det bra! Senere er planen å shoppe litt julegaver og kanskje noen greier til baby og den nye leiligheten før jeg drar hjem til mormor og morfar for å feire morfars 60 års dag. Skal prøve å få oppdatert så snart jeg kan med bilder av snuppa. Håper alle dere får en fin dag!Hva står på din dagsplan?

 • 10.12.2015, 12:50

Inspirasjon til hjemmet


God dag! Etter en natt med lite søvn unnet jeg meg en ekstra lang morgen i sengen, og er nå klar for dagen. Sliter litt med rygg og press i ribbebeina, men kan vell egentlig ikke klage. I dag er det forresten 3 mnd til termin. Tiden flyr virkelig.

Uansett! Etter det ble bestemt at leiligheten i 5 er min har jeg ikke klart å holde meg unna interiørblader, nettsider og det som følger med. Har såklart begynt å se for meg hvordan alt skal bli til slutt i hodet mitt. Har så mange ideer og planer, men så spørs det hva lommeboken sier da. Skal nok prøve å finne billige løsninger og gjøre mye selv etter hvert. Gleder meg! Her er litt inspirasjon til leiligheten:

Ha en herlig dag alle sammen!

Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits