• 02.06.2016, 12:00

Lenge leve spontaniteten

  • Categori: DIY

Heisann fra surrete meg! Jeg har rett og slett glemt å blogge siden før helgen - beklager det. Regner med at noen begynner å gå lei disse unnskyldningene mine, men det får så være. Turen til Oslo gikk som en drøm, og snuppa kunne rett og slett ikke vært snillere å både utreise og hjemreise. Hun sov som en sten fra start til ende, og var helt utrolig herlig å ha med på tur - så utrolig at vi har bestemt oss for utenlandstur i år! Planen var egentlig å bli hjemme hele sommeren, men når pappa og hans familie spurte om vi ville være med de en uke til Gdansk/Sopot i juli klarte vi ikke takke nei. Lenge leve spontaniteten, dere! Har dere sett så fint da? Har allerede vært i Warszawa og Krakow for noen år tilbake, så jeg vet jo at Polen er utrolig fint! Gdansk ligger jo på kysten så jeg regner med at det er litt forskjell der, men ut i fra hva jeg har hørt og sett på bilder virker det som en veldig fin by å reise til! Bleiene skal visstnok være veldig dyre i Polen da, så vi får fylle kofferten på turen ned - og da blir det vell litt plass til klær og annet dill på hjemturen, hehe :-) 

Har dere sett noe så fint da? Polen har så utrolig vakker arkitektur! Så fort jeg har mulighet til det må jeg få ordnet pass til lille slik at vi er klar for første utenlandstur med baby. Er nesten så jeg begynner å pakke kofferten allerede nå - gleder meg sånn!

  • 10.12.2015, 20:00

diy - superenkel julepynt

  • Categori: DIYEtter mye surfing på både blogger og pinterest etter inspirasjon til interiør og diy prosjekter tenkte jeg at det kunne være morsomt å dele med dere som leser bloggen. I går kveld begynte jeg smått på noe enkel og fin julepynt som alle kan klare - i tillegg er det helt gratis!  Her er fremgangsmåte: 

 


1. Ta en gammel og utlest pocketbok som du gjerne vil bli kvitt. 2. Riv av ryggen og pass på at limet fortsatt er på og holder sidene samlet. 3. Tell opp ca 30 sider (dette kan du selv variere) og riv de av. 4. Ta en side, og brett så den øverste kanten på den som vist på bildet, og deretter brett den en gang til.

 

5. Så tar du den lille kanten som stikker ut på nedsiden og bretter opp. Gjenta på hver side til alle er brettet på samme måte. Når alle sidene er brettet så drar du litt i dem for å få de til å gå jevnt rundt - voila! Jeg har brukt to forskjellige bøker for å få litt variasjon i høyden. Super-enkelt og dekorativt!

Vil dere ha flere diy prosjekter?

  • 23.11.2015, 20:50

Jeg skulle aldri bli en sånn person

  • Categori: DIY

Så lenge jeg kan huske har jeg vært skikkelig anti-husmor. Jeg kan absolutt ingenting om det å gjøre håndarbeid, matlaging eller rett og slett noe som helst nyttig for noe, så har jeg jo igrunn alltid snakket litt ned om de på min alder som driver med sånt. Jeg har alltid ment at når man er ung så trenger man virkelig ikke slike kunnskaper, for det er jo litt teit å sitte hjemme om kveldene med strikketøyet, er ikke det? Jeg skulle iallefall aldri bli en slik person som drev med strikking, hekling, baking eller noe som helst form for kreativt arbeid. Trodde jeg.

Det er vell et eller annet virus ca 99% av de gravide blir smittet av som gjør at man vår en voldsom trang til å gjøre alle mulige slike ting, og jeg er en av de utsatte. Helt siden jeg ble gravid så har jeg rett og slett blitt besatt av oppussing, gjøre gammelt nytt, diy, baking, you name it. Så her om dagen var jeg nede hos min kjære mormor og fikk meg et skikkelig sykurs hvor jeg sydde mine første plagg til bolla helt selv (med litt hjelp såklart). Den mestringsfølelsen da! Vi brukte en gammel topp som mormor hadde, ribben fra en av mine joggebukser og en tights som er butikkjøpt som mal. Det var overraskende enkelt, og virkelig noe jeg kunne tenkt meg å fortsette med! Resultatet ble en bukse med matchende hårbånd til prinsessa. 

Noen som vil se flere diy prosjekt?

Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits