• 02.06.2016, 12:00

Lenge leve spontaniteten

  • Categori: DIY

Heisann fra surrete meg! Jeg har rett og slett glemt å blogge siden før helgen - beklager det. Regner med at noen begynner å gå lei disse unnskyldningene mine, men det får så være. Turen til Oslo gikk som en drøm, og snuppa kunne rett og slett ikke vært snillere å både utreise og hjemreise. Hun sov som en sten fra start til ende, og var helt utrolig herlig å ha med på tur - så utrolig at vi har bestemt oss for utenlandstur i år! Planen var egentlig å bli hjemme hele sommeren, men når pappa og hans familie spurte om vi ville være med de en uke til Gdansk/Sopot i juli klarte vi ikke takke nei. Lenge leve spontaniteten, dere! Har dere sett så fint da? Har allerede vært i Warszawa og Krakow for noen år tilbake, så jeg vet jo at Polen er utrolig fint! Gdansk ligger jo på kysten så jeg regner med at det er litt forskjell der, men ut i fra hva jeg har hørt og sett på bilder virker det som en veldig fin by å reise til! Bleiene skal visstnok være veldig dyre i Polen da, så vi får fylle kofferten på turen ned - og da blir det vell litt plass til klær og annet dill på hjemturen, hehe :-) 

Har dere sett noe så fint da? Polen har så utrolig vakker arkitektur! Så fort jeg har mulighet til det må jeg få ordnet pass til lille slik at vi er klar for første utenlandstur med baby. Er nesten så jeg begynner å pakke kofferten allerede nå - gleder meg sånn!

Søtmonsen :))

02.06.2016 kl. 12:35
Så bra det gikk greit da ^^ Kos deg masse :)

Edel Kristina

02.06.2016 kl. 15:50
Så herlig! Polen er et veldig vakkert land egentlig, du er heldig som får oppleve det <3
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits