• 25.05.2016, 20:14

Det ble jo folk utav meg også


God kveld! Hvordan er været hos deg? Her har det vært strålende, rett og slett!

I dag har vært en lang la(aaaaaaa)ng dag føler jeg. Vi startet dagen med å forsove oss noe som endte med superstress og at bussen kjørte fra oss. Vi som skulle være på temagruppe på helsestasjonen 10.30 kom en god halvtime for sent og når vi endelig kom traskende inn viste det seg at temagruppe av avlyst i dag. Typisk min flaks! Når vi allerede var på helsestasjonen tenkte jeg at vi like greit kunne veie snuppa til tross for at vi har kontroll i morgen, noe jeg angret på i det jeg la henne på vekta. Det var som om jeg fikk et skikkelig slag i trynet når jeg innså hvor lite Aria har gått opp siden sist, og jeg hadde rett og slett bare lyst å gråte. Denne ammingen tar seriøst knekken på meg, og det blir bare verre og verre for hver kontroll, så nå har jeg bestemt meg for at nok er nok. Når det å amme bare blir kjipt og stress, for så å ikke få noe igjen for det så tror jeg det er like greit å bare avslutte det, for begges skyld. Jeg selv var jo mme-barn, og det ble jo folk utav meg også til slutt! 


Ellers har det vert fantastisk sol og godt over 20 grader på varmestokken, så vi har gjort som alle andre i mammapermisjon gjør om dagen, nemlig vært på cafe! Nå skal jeg ikke være såpass kjedelig at jeg ramser opp hva vi har gjort hvert minutt i løpet av dagen, men jeg må bare få sagt at i dag, i dag er jeg sliten! Om det er sola, mangel på søvn eller gretten baby som nekter å sove på dagtid som er årsaken er jeg litt usikker på - kanskje en god combo? Snuppa har iallfall tatt kvelden rekordtidlig ser det ut som, men jeg sitter egentlig bare å venter på at hun skal våkne og lage baluba. 


Som forventet våknet lille - så jeg får runde av nå. Håper dere har hatt en fin dag! 

Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits