• 24.05.2016, 19:51

Lyset i enden av tunnelen


Heisann! Nå ligger snuppa ved siden av meg og styrer, prater og smiler som bare det, så det er ikke bare-bare å få skviset inn et blogginnlegg med denne skjønnheten ved min side. Det er ikke så alt for lenge til klokken blir 20 og vi skal gjøre oss klar for natta etter en herlig dag. Dagen vår startet relativt tidlig da lille synes at klokken 04.00 var et fint tidspunkt å våkne på. Vi ble altså liggende og duppe av til 08, men jeg merker at øynene begynner å sige litt nå etter litt mindre søvn enn jeg kanskje skulle likt å hatt. Når klokken var 10:30 var vi kommet oss ned på kirkekontoret for dåpssamtale hvor vi gikk gjennom alle detaljene for seremonien og fikk bestemt hvem som gjør hva i kirken om 2,5 uker. Endelig kan jeg se lyset i enden av tunelen! 

Sola skinner her på vestlandet så vi (jeg) har kost oss på terrassen i bare shorts og bare slappet av med litt besøk utover dagen. Ellers skjer det nesten litt for mye denne uken da jeg egentlig har sagt ja til besøk fra alle kanter i tillegg til kontroller og barselgruppe før vi reiser med fly til Oslo på fredag. Apropos Oslo - Jeg må begynne å pakke! Å organisere og styre med utstyr til både meg og baby, samt leie prampack og bilsete er ikke tull! De som sier at mammaperm er kjedelig og at de har lite å gjøre kan ta seg en bolle!

Litt bilder fra dagen vår og uteplassen som ikke er heeelt ferdig enda, men det kommer seg. Nå må jeg runde av slik at jeg kan begynne den evige leggekampen - like koselig hver kveld, haha. Ha en fin kveld videre!

Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits