• 21.05.2016, 12:00

Rumpe, solkrem og bursdagsfest


Hei hei hallo! Jeg prøvde meg på en ny vri i dag, men jeg innser jo at jeg må være den mest u-oppfinnsomme personen i verden når det kommer til å starte blogginnlegg. Uansett! I dag har jeg skikkelig vondt i rumpa, ja, rumpa. At jeg i det hele tatt skriver dette offentlig sjokkerer meg, men hvorfor ikke? I går tok jeg turen til legen for å fjerne en føflekk som hadde vokst veldig og endret form i løpet av svangerskapet og det endte med noen sting og et mye større sår enn forventet, men viktig var det! På vei ut fra legesenteret kjøpte jeg med meg noen gode solkremer slik at jeg er forberedt i tilfelle sommeren bestemmer seg for å komme tilbake. Tallet på personer som får føflekk- og hudkreft bare stiger og stiger, så husk å beskytt dere godt i sola og å følge med på føflekkene dere :-)

Processed with VSCO with a5 preset

I dag skal jeg for første gang etter svangerskapet ut en liten tur! Vi skal feire Camilla som har blitt 20 og jeg har gått med på å forlate huset uten min kjære lille, noe jeg allerede angrer litt på - neida, joda. Det er faktisk helt utrolig hvor knyttet man blir til disse små nurkene, så det blir utrolig vanskelig, men det er jo viktig med litt alenetid også! Jeg har jo Aria alene 24 timer i døgnet hver dag, så det er jo ikke rart det blir skummelt å være uten henne selv om det bare er noen timer og ikke mye lengre enn 5 minutter å gå dersom noe skulle skje. Ønsk meg lykke til da dere!

Håper dere får en fin lørdag alle sammen

lisarorvik

21.05.2016 kl. 12:30
Så koselig, nydelig bilde :)

Henriette Celin

21.05.2016 kl. 12:33
For et herlig bilde!

Uff, ja det er veldig viktig å følge med på føflekkene sine og beskytte seg i solen. Godt å få håndtert sånt tidlig om man oppdager noe (:

Kos deg ute i kveld. Det blir nok veldig kjekt ^^

pappasdatter

22.05.2016 kl. 16:08
Viktig å passe på fløflekkene sine ja! Håpe du hadde det gøy på bursdgasfeiring :D
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits