• 22.05.2016, 17:19

ting jeg har lært etter jeg ble mamma


Du kan rydde og vaske til evig tid - Det vil ikke bli rent eller ryddig. Noen gang.

Less is more - Du har ikke tid til å ta på den dumme foundationen før babyen ligger å hyler uansett.

Søvn er oppskrytt - Kaffe har blitt min nye bestevenn for å si det slik. Babyer har sin egen rytme, og den er sjelden foreldrevennlig! 

Å kjede seg er luksus - Når mini endelig er lagt for kvelden så er det tusen ting som skal gjøres, og jeg kan seriøst ikke huske sist jeg faktisk kjedet meg. Dere uten barn: det er luksus å ikke ha noe man skal gjøre!

Det er en ny sjef i huset - "I dag skal vi stå opp klokken 04:00" sier babyen. Og sånn blir det da.

Føtter og tær kan brukes til så mangt - Når man har hendene full av baby finner man fort ut at føttene kan brukes til det meste. Skifte kanal? Ingen problem!

Rene klær eksisterer ikke - Ny topp sa du? Det bryr ikke babyen seg om vell.

Det er faktisk lov å ha det litt rotete - Siden jeg flyttet for meg selv, og spesielt da jeg ble gravid hadde jeg litt ocd tendenser hvor jeg måtte ha det pent og ryddig rundt meg, og har vell enda det. Noe jeg prøver å lære meg er at det er faktisk lov å ha det litt rotete, og det må ikke være 100% rent til enhver tid - det er lov å slappe av når man kan fremfor å stresse med å rydde opp det som kommer til å bli slengt utover dagen etter uansett. 

Å pakke lett du liksom - HAH! Jeg har alltid vært den som har med meg litt ekstra når jeg skulle steder, men nå har det virkelig tatt av. At et lite menneske krever så mange ting da?!

Det finnes ikke noe som heter "skal bare" - Alt må planlegges til minste detalj, og en kjapp tur på butikken er ikke lenger et alternativ. Vogn, bilstol, klesskift, bleier og flasker. Det er litt av et sirkus for et par varer du!

Noen som kjenner seg igjen her? 

 

Henriette Celin

22.05.2016 kl. 18:46
Ikke enda, hehe. Men kan tenke meg til de fleste tingene. Skjønner at det å kjede seg for meg nå er en luksus ;-P

Kristine

22.05.2016 kl. 22:58
Hahaha, satt og styrte med omtrent samme innlegget hin dagen, spot on!
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits