• 12.05.2016, 21:27

en ny hverdag, for å si det sånnDa var A lagt for kvelden etter en dag med lite søvn for henne. Hun sover jo egentlig veldig mye på dagtid enda, men i dag var det lite, så når vi begynte å legge henne rundt 8 var hun helt utslitt stakkars. Til vanlig bruker leggingen å ta 1-2 timer med litt frem og tilbake da hun er veldig avhengig av kos og byssing før hun sovner skikkelig, men i dag sovnet hun i det jeg la henne ned i sengen så nå har jeg usedvanlig mye tid før jeg selv skal hoppe til sengs, og jeg lurer nesten litt på hva jeg skal ta til meg nå. Etter man får barn er det å kjede seg virkelig et fremmedord! 
 

I dag har jeg og mini bare hatt en kosedag inne, noe vi sjelden har tid til om dagen, og det gjorde virkelig godt! I løpet av den lille luren hun hadde i dag fikk jeg akkurat tid til å vaske badet, noe som virkelig var på tide. I tillegg har jeg endelig fått brukt gavekortet mitt som jeg fikk på barnashus på litt nyttige ting som vårjakke til neste vår, barnehagesekk (her starter vi tidlig ja!), vinterhjul og parasoll til bugaboo'en. Jeg gleder meg skikkelig til dette og beresjalet jeg også har bestilt dumper ned i postkassa kjenner jeg! Det er rart hvordan det å bli mamma får deg til å glede deg over helt merkelige ting som du aldri har brydd deg med tidligere. Før var det klær, sminke og vesker jeg brydde meg om, mens nå jubler jeg når jeg får babyleker, vogn og tilbehør til lille i posten. Klær til meg selv bryr jeg meg lite om, men til Aria derimot! 

Nå skal jeg sette meg ned med et par episoder kjære mamma og kose meg før jeg også tar kvelden. Klem! 

Emilie Skaget

12.05.2016 kl. 23:16
Ååå hørtes helt herlig ut spør du meg <3
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits