• 12.05.2016, 12:00

siden sist @ helenasolheim


Heisann! Det var jammen lenge siden gitt.

Siden sist har Aria rukket å bli hele 2mnd! Hun smiler og ler, prater mye og sprer veldig mye glede. Aria er virkelig en utrolig snill baby som sover natta gjennom, og store deler av dagen. Når hun er våken er hun som oftest bare blid og glad, så hun er virkelig en snill og tilfreds baby som nå har bikket 4 kilo! Det har blitt mai og sommeren er kommet for fullt ser det ut til! Vi nyter det varme været, spesielt i dag som vi har kost oss på terrassen hele dagen og avsluttet med grilling hos min mor. Å gjenfortelle de siste måndene hadde blitt helt umulig, så jeg skal korte det ned til et enkelt ord; Fantastisk. Jeg nyyyyter tilværelsen til det fulle og er rett og slett kvalmende forelsket i den lille babyen min. Å si at jeg er lykkelig er en eneste stor underdrivelse! Og ja, jeg har offisielt blitt en vandredne klisjé. 

Det er ikke mye tid jeg har til overs utenom den lille timen jeg har fra Aria er lagt til hodet mitt treffer puta, men jeg har likevel utrolig lyst å få til denne blogg-greia nå som jeg endelig har en fungerende pc. Det er mye som skjer og mye å fortelle, så jeg skal gi det et forsøk! For å oppsummere litt tenkte jeg å vise dere litt av hva som har skjedd siden sist på instagram. Følg meg gjerne! @helenasolheim
Til dere som har spurt etter del to av fødselshistorien; jeg holder forresten på å skrive del 2 nå, og den kommer veldig snart.Vi blogges!

smia

12.05.2016 kl. 13:59
Så fine bilder! Og så bra at hun er en snill unge:D
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits