• 28.02.2016, 14:00

"Alle vet hva du har gjort"


For noen uker siden var jeg på cafe med min mormor, og jeg måtte som vanlig løpe frem og tilbake til toalettet 3 ganger på den lille tiden vi var der, og på vei tilbake til bordet mitt merket jeg meg at det var en litt eldre mann som stirret ganke intenst på meg (les: magen min), noe som ikke er helt uvanlig om dagen, men det som derimot sjokkerte meg litt var at i det jeg passerte han hørte jeg han si klart og tydelig "Alle vet hva hun har gjort". Jeg snudde meg og gapte litt sjokkert, men fortsatte videre tilbake til bordet mitt og satte meg. Usikker på om man skal bli fornærmet eller bare le i en slik situasjon, haha! 


 


 

Heisann skjønne! Jeg kjenner jeg blir helt oppgitt av den elendige oppdateringen min i det siste, noe jeg nevner i hvert eneste innlegg, men likevel forbedrer jeg meg ikke? Vell vell! Nå har det seg slik at det kun er 11 dager igjen til termin, så egentlig kan det vell skje når som helst nå. Selv satser jeg på at hun holder seg inne til neste fredag, for jeg har nemlig fullt program neste uke. Tirsdag skal jeg tilbake på sykehuset for å ta ny ultralyd og sjekke veksten til lillegull, onsdag har jeg endelig fått meg frisørtime slik at jeg får stripet håret mitt og torsdag blir det nye vipper. Skikkelig egenpleie og spauke med andre ord! I tillegg til dette har jeg lyst å få tatt en skikkelig nøye vask av leiligheten slik at den er ren og ryddig til beibis kommer, og så planlegger jeg å bake litt diverse som jeg kan fryse ned og ha i tiden etter hun kommer.

Jeg har jo ikke lagt skjul på min elendige form de siste ukene, men plutselig merket jeg en skikkelig boost i energien her for noen dager siden, og jeg føler meg mye mer opplagt nå i forhold til de siste ukene. Leste en plass at dette ofte skjer rett før fødsel, så jeg må kanskje prøve å ikke fremprovosere noe, hehe. Jordmor nevnte jo på sist kontroll som var forrige uke at nå som hodet til snuppa er såpass godt festet nede i bekkenet at hun forventer at jeg ringer med rier neste gang, og det virket ikke som hun hadde troa på at jeg ville dukke opp på neste kontroll hos henne den 9. Jeg selv føler jo ikke noe spesielt på kroppen som tilsier at det blir fødsel med det første utenom en del kynnere/modningsrier som er veldig uregelmessige, men hvem vet? Kanskje neste oppdatering blir annonseringen og bilder av lille? :-) 

Nikita <3

28.02.2016 kl. 14:42
Folk burde passe på seg selv :O You go girl :)

pappasdatter

28.02.2016 kl. 20:04
Dagene fremover blir nok kjempe spennende, masse lykke til med siste innspurt og fødsel :)

Silje Orre Olsen

29.02.2016 kl. 01:10
wow! respektløst

29.02.2016 kl. 12:53
Kor fylle du på vippene?
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits