• 19.01.2016, 18:39

5 ting som irriterer meg


Av mangel på emner å blogge om kjører jeg i gang med enda et innlegg om ting som irriterer meg, for den lista minker ikke om dagen. Kjenner virkelig at hormon-nivået bare øker, hurra for det!

- Drittunger + kollektiv transport. Og nei, da mener jeg ikke små barn som gråter, men noe enda verre; drittungene som tar seg friheten til å sukke, klage, himle med øyene og til og med filme og/eller ta opptak av et stakkars barn som av en eller annen grunn, gråter. La oss se det på denne måten: du har hatt en lang dag, er sliten, sulten og lei, ville du likt å bli snikfilmet av totalt fremmede? Neppe. Jeg har ikke opplevd dette selv da jeg fortsatt er (veldig) gravid, men kan likevel prøve å sette meg inn i situasjonen til forelderen som desperat prøver å roe ned ungen sin etter x-antall sukk, stønn og himling med øynene fra de rundt seg. Kom igjen da, ha litt medfølelse og slutt å skap deg. Ungen ved siden av deg som griner for full hals har nettop den unnskyldningen - at det er bare et barn. Hva er din?

- "Nei, men er du gravid du da?" Neinei, jeg fikk bare lyst å stappe en basketball ned i t-skjorten min i dag morges.

- "Er babyen din veldig liten den da?" Dette kan vel sammenlignes med "det må da være tvillinger!", og det er IKKE ok å si. Babyen min er akkurat stor nok, og du trenger virkelig ikke påpeke hvor liten eller stor magen min "bør" være.

- "Graviditet er ingen sykdom" kjenner det bobler i blodet bare nå som jeg skriver det ned, for jeg er så innmari lei av å høre det. Jeg har, og kommer aldri til å påstå at det er en sykdom, men fy faen så slitsomt det kan være. Mitt tips til deg, enten du har eller ikke har vært gravid: ikke sammenlign, og for Guds skyld ikke fortell noen hva som er hva, for alle svangerskap er ulike.

- "Så heldig du er som ikke har noen strekkmerker, det vil vertfall ikke jeg ha!" Ja, jeg er forsåvidt heldig som ikke sliter med strekkmerker, men er det så nøye da? Hadde jeg hatt magen full så hadde det ikke utgjort noen forskjell; det er så verdt det! Man er ikke mer eller mindre pen om man har strekkmerker. Litt generell info: du kan smøre deg ihjel og det vil ikke utgjøre noen forskjell, for strekkmerker er hormonelt, og når man får det handler det i hovedsak om hudtype og arv. Over 80%(!) får faktisk strekkmerker, og det er helt greit! Jeg vil faktisk gå så langt som å si at det er ganske kult med noen tigerstriper på magen ;-)

Sleng gjerne inn en kommentar enten du vil tilføye eller si deg enig i noe :-) ønsker alle en fortsatt fin uke!

Marie

19.01.2016 kl. 19:05
Kan du lage en sminkevideo?

cheerchrissy.blogg.no

19.01.2016 kl. 20:34
Herlig innlegg!

Kristine

19.01.2016 kl. 23:27
Den an siste punktet... Blir hissig berre ved tanken! Ingen som har påstått at det er ein sjukdom å vere gravid, men fytti helvette så mangen plage ein kan få når ein går gravid. Dei som prestera å fortelle meg at graviditet ikkje er ein sjukdom denger eg til, sparka og køyrer eg over eit par gangar i tankane mine!! Arg

Camilla

20.01.2016 kl. 07:27
Fikk høre her om dagen da jeg fortalte at det begynner å bli veldig tungt, at jeg måtte tenke på alle som må gå med mere vekt enn det jeg gjør nå hele året rundt..

Fortalte også at jeg slet en del med halsbrann, da fikk jeg beskjed av ei at jeg ikke skulle klage fordi hun spydde hele tiden når hun var gravid.

Folk tenker ikke på at det er forskjellig fra person til person.

Helena Solheim

20.01.2016 kl. 10:42
Camilla: Alle er forskjellig! Selv om barn sulter i Afrika så kan vi da ikke la være å spise, på samme tid kan ikke vi la vær å si at vi har det bra fordi andre har det bedre! Håper formen din bedrer seg, og prøv å ikke ta til deg de kommentarene :)

Rebecca Sætre

20.01.2016 kl. 19:04
bra innlegg!:) hvor er genseren fra?

21.01.2016 kl. 00:16
Du virker som en utrolig interessant og sterk person, beundrer deg for det.
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits