• 15.01.2016, 13:08

Året som har gått - del 2


Da var det tid for del 2, og det tok sin tid, hehe. Bedre sent enn aldri hva?

Juli, august og september

Juli startet på best tenkelig måte - nemlig festival. Jeg og to kompiser dro på nye eventyr i Kristiansand på palmesus hvor vi koste oss helt vilt en hel helg med kos og konserter. Formen min derimot var alt annet enn bra. Selv trodde jeg at dette kom av at jeg var lei av utelivet etter russetiden, eller rett og slett at jeg var småsyk. Jeg fikk ikke i meg alkohol omtrent, gikk tidlig i seng begge dagene, og formen dagen derpå var helt grusom. Nå i ettertid kan jeg skjønne hvorfor. Utenom det var helgen veldig minnerik. Tusen takk for en fin tur!

Juli endte derimot ikke like bra som det startet. Helt frem til slutten av månden gikk det mye i jobb og avslapping før jeg skulle flytte i midten av august som var planen. Jeg hadde fikset jobbintervju og skoleplass, alt gikk som det skulle - helt til den 17 august.

Jeg var på helgetur i Bergen, og dagen jeg skulle hjemover snudde alt seg på hodet. Formen hadde vært dårlig en god stund nå, og forverret seg kraftig de siste to dagene. Det endte med at jeg tok en graviditetstest. Jeg hadde liten tro på at den ville vise noe annet enn negativ da jeg selv følte jeg hadde vært superforsiktig, men joda. Det tok ikke mer enn to sekunder før det var to tydelige streker, og vips så var alle planene mine snudd på hodet. Etter noen dager fikk jeg time til ultralyd og jeg fikk se min lille prinsesse for første gang. Da var jeg kun litt over 8 uker, men man kunne likevel se at det var et bittelite menneske der. Jeg var utrolig glad, men trist på samme tid. De neste ukene og månedene skulle bli de vanskeligste i hele mitt liv.

August kom og nyheten om at jeg var gravid ble delt. Jeg la ut et bilde hvor det viste en liten dress og et ultalydbilde. Beskrivelsen var ikke lengre enn "mars 2016❤". Jeg husker så godt at jeg var så ufattelig sliten og lei av å holde alt inne og for meg selv at det bare måtte ut. Jeg var ca 11-12 uker på vei. Selv trodde jeg at det ville gjøre alt bra, og på en måte hjalp det veldig, men det bydde også på mye utfordringer og problemer.

Formen begynte heldigvis og komme seg, men plutselig følte jeg meg ikke gravid lenger. Jeg var ikke stor i det hele tatt, og når kvalmen forsvant ble det liksom "tilbake til det vanlige". Jeg hadde sagt opp leiligheten og begynte å tenke på hva jeg skulle finne på nå som jeg skulle bli hjemme. Leilighet måtte jeg ha, men hva med skole og jobb? Jeg var totalt usikker på alt plutselig.

September kom og jeg tok minst 1000 bilder av magen min. Jeg gikk rundt i de trangeste klærne mine i håp om å få gratulasjoner og alt som var, og presset magen litt ekstra ut på bilder. Selv mente at jeg var blitt såååå stor og at alle måtte kunne se at jeg var gravid! Når jeg ser tilbake på det så innser jeg jo at jeg absolutt ikke var så stor som jeg selv mente, og skjønner at folk flest ikke turte å si noe selv om de kanskje såg en ekstra gang. Jeg startet på NKI som privatist og hadde fikset meg leilighet. Nå gledet jeg meg veldig til å dra til Karibien med familien, og ikke minst til ny ultralyd.

Neste og siste del kommer!

Becca Alexandra

15.01.2016 kl. 13:16
Ser ut som at du hadde det veldig fint! Gratulerer med graviditeten forresten <3

Nikita <3

15.01.2016 kl. 13:32
Hørtes ut som noen spennende og krevende måneder :)
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits