• 12.01.2016, 18:02

Supertilbud på babynest!


// innlegg i samarbeid med Babynest.no

Heisann kjære dere! I dag vil jeg tipse dere om en helt fantastisk nettside som jeg har fulgt lenge nå. Dere har nok garantert sett eller hørt om såkalte babynest, som er et lite "rede" for de små. Det er lunt og godt og gir trygghet til barnet, spesielt i den første tiden er det godt for nyfødte å være godt pakket inn da de er vandt til å ligge trygt og godt i mammas mage. Babynestet kan brukes om man samsover med foreldre, i sprinkelseng, i vogna, på sofaen, ja rett og slett hvor enn det måtte passe. Helt supert å ha med på reise er de også!

Vintagefleurs produserer de nydeligste babynestene i en mengde forskjellige design, og jeg kan garantere at du vil finne noe i din stil! Alle babynestene har ytterstoff i 100% bomull, og er fyllt med myk og god vatt som såklart er helt allergivennlig. De kan vendes slik at du kan variere designet, og i tillegg kan sløyfen i bunn reguleres slik at du kan stramme eller slakke alt etter som.

Akkurat nå kjører de et supert tilbud på babynest med pute, som er helt super i bruk og enkel å vaske i tilfelle gulp og slev som gjerne forekommer hos de små :-) Disse er helt supre å gi i gave til seg selv, eller kanskje noen andre som har behov for det!

Nå koster de kun 789,- (førpris 999,-)

Direktelink til nettiden deres finner du her, og du kan i tillegg følge de på instagram her . Jeg kan si så mye som at det vil komme flere spennende nyheter fremover, så det er bare å følge med!

Tonje bjørkå

14.01.2016 kl. 16:41
Åh, dette skulle jeg sett litt før. Kjøpte meg en babynest i litt dyrere pris i går kveld! Hehe
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits