• 12.01.2016, 14:35

Siden sist


Heisann! Nå er det jammen meg på tide med en oppdatering etter en liten pause fra min side - beklager! Jeg må komme meg rundt og få pc'en i orden, så blir det skikkelig blogging får vi håpe.

Det har skjedd en del siden sist, blandt annet så har jeg endelig flyttet inn i den nye leiligheten min, og herregud så deilig det er! Nå mangler jeg fortsatt en del småting, men det er heldigvis ikke lenge til alt er på plass. Om to korte månder har jeg termin, så jeg må se til å få alt i orden før den tid.

Formen min har gått fra å være helt super i ganske lang tid til å bare stupe på bunn for å si det slik. Det har seg sånn at en muskel i magen min (om jeg har forstått riktig) har revnet, noe som gjør meg mer eller mindre fullstendig handicappet. Til tider klarer jeg faktisk ikke noe så hverdagslig som å reise meg og gå normalt frem og tilbake til kjøkkenet engang. Lille snuppa synest tydeligvis dette er super morsomt, for man skulle jo nesten tro at hun tar sats og sparker skikkelig til, akkurat i dette omerådet. AU! Ellers så har jeg virkelig, uten tvil fått bekkenløsning, og ryggen er vond! Ikke bare bare å gå gravid merker jeg. Skal prøve å holde klagingen på et minimum, men noen ganger må man bare få det ut. Heldigvis er premien på slutten verdt alt styret, men nå kjenner jeg virkelig på lengselen. Kom fort nå lille gull

De siste bildene fra instagram kontoen min, følg meg gjerne - @helenasolheim

I dag er jeg forresten i uke 33, og jeg skal gjøre mitt beste for å få til en oppdatering der, i tillegg så kommer del 2 på mitt år om ikke så alt for lenge for de som har spurt etter den. Håper dere får en fin dag videre! Følg med på bloggen videre i dag - senere kommer jeg med en super annbefaling og tilbudstips fra en samarbeidspartner jeg skal blogge litt om fremover :-)

Michelle Marie Kristiansen

12.01.2016 kl. 22:44
Au, høres ikke noe behagelig ut å revne en muskel! Her spenner lille masse i ribbeina og har merket selv at jeg også definitivt har fått bekkenløsning. Heldigvis ikke lenge igjen for noen av oss. Håper formen din blir bedre :)
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits