• 27.12.2015, 17:03

Året som gikk - Del 1


Noe som er utrolig morsomt med blogge er jo muligheten til å se tilbake på minnene man har, og jeg gleder meg veldig til å kunne se tilbake på graviditeten og bildene fra tiden nå. Uheldigvis (eller kanskje ikke) så har jeg ikke drevet med dette så lenge at jeg kan se tilbake på året som har vært, men jeg har da en god del på kamerarullen og noen gode minner jeg tenkte å dele uansett. Utrolig morsomt hvordan så mye kan forandre seg på (under) et år!

Januar, februar og mars - Jeg startet det nye året i Tønsberg med en av mine beste venner, Oda. En veldig spesiell og morsom feiring på en ny plass med kun ukjente mennesker. Spesielt, men definitivt morsomt å se tilbake på!

Mye festing ble det fremover, hadde jo tross alt nettop blitt 18 i desember! Det ble mange byturer og venninnekvelder disse måndene. Forberedelse til russetid og russekickoff ble det også.

I tillegg sto (utrolig nok) trening veldig i fokus, og jeg bodde nermest på spenst. Synest det var utrolig gøy å se resultat, og hadde det generelt veldig bra.

Fikk også min første (fjerde) lovlige (lol) tatovering som skulle være starten på en sleeve. Lengre kom jeg aldri, men planen er å fortsette når jeg kan.

April - Mer planlegging av russetiden, og starten på den. Uten tvil den villeste og gøyeste tiden i livet mitt var akkurat nå. Været ble bare bedre og bedre og livet smilte.

Russetiden startet med tidenes blåveis over øyet, som egentlig var en veldig klein historie. En venninne skulle vise syke dance moves - jeg står litt for nære og fikk knyttneven hennes midt i ansiktet. Syntes dette var så dumt at jeg skrøt på meg at jeg hadde vært i slosskamp, og såklart vant jeg.

De 17 neste dagene gikk forbi i rekordfart! Jeg hadde vorspiel ca hver dag i den slitne leiligheten min i førde som heldigvis for oss låg akkurat perfekt til for å komme seg på den såkallte festplassen. Landstreff var jeg også på, noe som såklart var et av høydepunktene i russetiden. Mai var hektisk, men fy søren som jeg koste meg! Tusen takk til verdens beste jenter som gjorde russetiden til et minne for livet! Skulle gjerne vært russ igjen både 2 og 3 ganger, men minnene fra i år får være nok :-)

Mai kom og gikk fort som fy, og plutselig var det tid for eksamen og skoleslutt. Jentene samlet seg og nøt den siste tiden i Førde før veiene våre skiltes. Juni var en herlig månde hvor vi var flinke på å finne på mye gøy som vinkvelder, byturer, middagsbesøk og generellt mye kos. En fantastisk start på sommeren - som ble litt annerledes enn forventet. På denne tiden levde jeg i fullstendig uvitenhet, og i underkant av en måned etter tok jeg en positiv graviditetstest.

Gøy å mimre litt! Juli til desember kommer i et senere innlegg :-)

Hvordan har ditt år vært?

Storesøstertilsophia

27.12.2015 kl. 17:20
Ser ut som at det har vært et supert år, det er alltid gøy å mimre sånn tilbake, ofte at jeg gjør sånn <3 <3

cheerchrissy.blogg.no

27.12.2015 kl. 21:36
Ser ut som at du har hatt et super år! Håper 2016 blir et like fint år, om ikke bedre!

Iris Sterri

28.12.2015 kl. 13:18
det er så gøy å se tilbake på året som har vært, så ut som at du hadde hatt ett velg fint år også!

Skyler

02.01.2016 kl. 22:12
Snapchat?

10.01.2016 kl. 00:16
Kortid kommer del 2?😄😄

Kristine

10.01.2016 kl. 20:12
Ser ut som et supert år!
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits