• 22.12.2015, 20:16

22.12.2015


 

Hei og god bittelille-julaften alle sammen! I dag har jeg sovet ekstremt mye, faktisk av og på frem til 13:30! Til vanlig er jeg oppe i rimelig tid, men i dag trengte kroppen virkelig litt hvile. Når jeg omsider kom meg opp laget jeg meg en ekstra god frokost før jeg tok i et tak og støvsugde, vasket og tørket støv i hele leiligheten. Samtidig pakket jeg ned mye, ja, nesten alt av pynt og dill og fikk det opp i nye leiligheten. Jeg fikk også besøk av mormor og morfar som kom opp med en ikea reol til meg og julelys til terrassen. I tillegg fikk vi hengt opp kroker og hyller, så nå begynner det å se skikkelig fint ut der altså! I romjulen blir det nok ikea-tur for å handle hvitevarer og sååå dere! Blir så godt å komme på plass at jeg har ikke ord! 

Uken som har gått har igrunn vært veldig fin, men for et par dager siden begynte jeg å kjenne det skikkelig i ryggen. Det begynner å bli ganske så tungt og slitsomt for å være ærlig. En liten opptur i alle disse småplagene var jo at jeg nå er 8 uker unna å bli regnes som "til termin" altså i uke 37. Da er babyen helt ferdig, og fødselen blir ikke forsøkt stoppet om den skulle starte. Det er ikke lenge til dere! Rundt 70% føder uken etter termin, men det er jo lov å håpe at snuppa kommer bittelitt før, er ikke det? 

Termin: 10 mars 

Graviditetsuke: 30

Uker på vei: 29 fullgåtte uker (29+0)

Kalendermåned: 7

Graviditetsmåned: 8

Trimester: 3

Igjen til fødsel: 11 uker + 2 dager, 79 dager

Kjønn: Jente

Navn: A ♥ Holder det hemmelig frem til fødselen

Neste kontroll: I midten av januar

Aktivitet: Aktiviteten er det ikke noe å si på! Snuppa romsterer mye hele dagen, men bevegelsene er ikke like "aggressive" som de en gang var. Er nok fordi hun begynner å få lite plass inni der. 

Hjertelyd: Har vært på 150 hver kontroll

Vann i kroppen: Nei

Kynnere: JA

Vekt: 64 kilo, som vil si 8 kilo opp fra startvekt. 

Strekkmerker: Ikke et eneste frem til nå.

Plager:  Kynnere, press mot ribbebeina, søvnproblemer, dårlig rygg og hormoner for å nevne noe. Skal bli godt å bli ferdig kjenner jeg.   

Humør: Er i skikkelig julestemning og begynner å innse at det faktisk ikke er lenge til bebis kommer, noe som er veldig deilig. Godt humør om dagen!

Matkick: Tja, har vært flink å spise mye sunt denne uken, men nå er det jo jul så det blir nok mye sjokolade og mat fremover!

Utstyr: Nå begynner ting å komme på plass her! Jeg har vogn, seng, bilstol og mye annet smått, så da gjenstår stellebord og utstyr der, samt litt klær og ellers bare smått dill. 

Barnerom: I nye leiligheten har jeg et ekstra soverom som jeg etter hvert skal innrede til prinsessa, men i begynnelsen skal hun sove på mitt rom. 

Tungt: Litt

Utålmodig: Ja, veldig!

Tanker om fødselen: Gleder meg veldig til å bli ferdig og få "premien" min i armene!

AA-secrets

22.12.2015 kl. 21:40
11 uker igjen, åå! Gratulerer på forskudd med baby <3

Storesøstertilsophia

23.12.2015 kl. 10:03
Å, så spennende dette her blir <3 Håper at formen og alt står veldig bra til med deg <3 <3
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits