• 21.12.2015, 16:01

Ultralydbildene - uke 8 til 28


I går kveld gikk jeg gjennom bildene på kamerarullen fra jeg først oppdaget at jeg ble gravid og frem til nå. Herregud så mye som har skjedd siden den dagen i midten av juli! Kun et par dager etter testen viste positiv fikk jeg komme inn på ultralydsundersøkelse på sykehuset, og allerede da fikk jeg se en frisk liten baby med to armer, to bein og et dunkende hjerte. Jeg må innrømme at hun var ikke noe særlig stor eller menneske-aktig på den tiden, men herremin så fort det forandret seg! Siden den gang har jeg faktisk vært så heldig å få komme inn på hele fem ultralyder, og jeg tenkte å dele det med dere slik at dere også kan se utviklingen til lillegull.

Lille A, kun 8 uker og kun 15mm lang - 12 uker og 5,5cm. Tenk at hun har vært så liten, da! I uke 12 kunne man virkelig se at det var et minimenneske inni der. Hun sprellte voldsomt og strakk på de bitte små beina sine. Jeg var så utrolig overvelmet når jeg fikk se bildene. Lykkelig, men livredd på samme tid.

Nå begynte hun virkelig å se ut som en "ekte" baby altså! 17 uker på første bilde og 22 på neste. Da var hun så mye som 16 cm, og i uke 22 var hun rundt 26cm. Dette var dagen jeg fikk vite at det var en liten jentebaby i magen. Var et lite sjokk da jeg nesten kunne veddet penger på at det var en gutt. Trodde faktisk ikke på det før flere uker var gått, og jeg nektet blankt å kjøpe rosa tøy eller kjoler. Nå ser jeg ikke for meg noe annet enn en liten prinsesse som skal bli dullet med som det holder!

Og så til den siste og definitivt kjekkeste ultralyden - 28 uker på vei, og så mye som 35cm. Dette var min aller siste ultralyd før prinsessa kommer. Litt trist, men også fint å vite at neste gang jeg ser henne så er ikke det gjennom en dataskjerm, men helt på ekte! I mellomtiden så får jeg studere disse bildene og nyte babyspark ♥ "Bare" 11 uker til termin nå.

Michelle Marie Kristiansen

22.12.2015 kl. 14:20
Har du fått så mange ultralyder under svangerskapet eller har du betalt for alle utenom den originale?

Helena Solheim

22.12.2015 kl. 14:32
Michelle Marie Kristiansen: Jeg betalte kun for den siste i 3D som jeg tok på en privatklinikk :) De andre var via sykehuset.

AA-secrets

22.12.2015 kl. 15:36
Ååå!
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits