• 21.12.2015, 12:06

Inspirasjon: barnerommet


Noe som var utrolig gøy når vi kjøpte leilighet var jo helt klart det ekstra soverommet. Min første tanke var jo helt klart - barnerom! Selv om snuppa kommer til å sove inne hos meg, og rommet kommer til å bli brukt som gjesterom så vil jeg gjerne ordne til litt slik at hun kan få det for seg selv etter hvert. I leiligheten er det som sagt to soverom, et gigantisk og et ganske så lite et. Jeg tenker at det spørs jo veldig hvor lenge vi blir boende der med tanke på utdanning, men dersom vi faktisk blir så lenge at snuppa blir gammel nok til eget rom så vil hun få det jeg har nå, altså det store.

Jeg er veldig glad i ren og skandinavisk stil, med litt røffe preg, og hadde igrunn planer om at hele leiligheten skulle være i den stilen. Så har det seg slik at jeg venter en jente, og da er det nesten obligatorisk med prinsesserom, eller hva? Selv vil jeg kombinere litt - altså ha det i hovudsak enkelt og rent med svart og hvitt, i tillegg til detaljer i rosa og gull. Hva er vell mer prinsesseaktig enn det? Her har jeg hentet mye inspirasjon fra pinterest og fått mange ideer til hva jeg kan gjøre. Gleder meg allerede!

ODA

21.12.2015 kl. 15:09
Sååå masse fin inspirasjon! Jeg er helt sikker på at hun kommer til å få et knallfint rom uansett hvilken stil du velger og når hun kommer(:

Andrine

21.12.2015 kl. 16:09
Helt enig - elsker den rene, skandinaviske stilen. Lykke til med innredningen til barnerommet, et prinsesserom er obligatorisk til en liten prinsesse :)!

Bergensergenser

22.12.2015 kl. 16:07
Så mye fint og søtt det finnes! likte godt de hjertene som henger fra taket, og den flette hengekøyen ^^
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits