• 17.12.2015, 16:59

Bilder fra 3D ultralyd


I går var jeg som sagt til Førde på 3D ultralyd hvor jeg fikk se snuppa i magen. Hun var altså fortsatt en jente såvidt vi kunne se. Lille A låg helt supert til - en skikkelig fotomodell i følge jordmor. Det ble tatt masse fine bilder som jeg fikk med meg på minnepenn, og jeg måtte jo selvsagt springe på fotobutikken og printe ut med en gang.

Det er så helt rart at man kan se en så fullkommen baby allerede 3mnd før hun kommer til verden. MIN baby. Herregud så ufattelig rart.

Dette var jo noe helt annet enn de andre ultralydene jeg har vært på, i og med at jeg nå kunne se hvordan hun faktisk ser ut! Det var jo faktisk ikke vanskelig å se hvem hun ligner på allerede nå, haha. En helt ekstrem opplevelse som jeg anbefaler alle å gjøre i graviditeten. Jeg gleder meg bare enda mer til å møte lille bolla nå!

I tillegg til å studere det pene ansiktet hennes så tok jordmor noen mål for å se at alt var som det skulle. Hun forklarte at alle målene var innafor normalen, men vekten var litt under det den skulle så hun skulle derfor sjekke opp i det på sykehuset. Ingenting å bekymre seg over i følge henne, men det er ikke fullt så lett når man har hormoner som herjer i kroppen. Jeg har tenkt mye og spist enda mer både i dag og i går i håp om at hun skal legge på seg, haha! Det er også kontroll hos legen i morgen så jeg håper alt ser fint ut der. I mellomtiden skal jeg prøve å ta det med ro.

Jeg er helt hodestups forelsket i denne jenta her, og selv synest jeg jo helt klart at hun er verdens fineste ♥

Ha en fortsatt fin dag alle sammen!

Helena

17.12.2015 kl. 17:16
Oi, så utrolig spennende!! Må være veldig spesielt å se datteren sin for første gang i 3D. Håper du får en super torsdagskveld:)

Cathrine Flåtten

17.12.2015 kl. 22:09
å, husker selv da jeg så Denzel på 3D ultralyd. Det var sååååå koselig. Hun ser kjempefin ut :) <3

Storesøstertilsophia

18.12.2015 kl. 08:38
Hun ser jo helt perfekt ut, gøy med 3D ultralyd <3
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits