• 15.12.2015, 21:49

Gravidoppdatering uke 29 - Tredje trimester


I dag er det tirsdag, noe som betyr ny graviduke og såklart oppdatering! Prinsessa begynner å bli skikkelig stor nå, og jeg kan faktisk kjenne hender og føtter som stikker ut flere ganger om dagen. Den siste uken har vært veldig fin, og tiden går virkelig fort nå. Formen er ganske bra om man ser bort fra mange kynnere. Ellers har jeg 3D ultralyd i Førde i morgen, og jeg kommer nok til å legge ut bilder når den er over. Gleder meg veldig!


Var faktisk utrolig usikker på å legge ut disse bildene når jeg kun står i shorts og bh, men samtidig føler jeg det er "greit" siden jeg tross alt er gravid? Vell vell. Og før noen påpeker det så JA jeg ser at bhen er alt for stor. Den var ikke det for noen uker siden, men plutselig fikk jeg små pupper igjen, haha!


Termin: 10 mars 

Graviditetsuke: 29

Uker på vei: 28 fullgåtte uker (28+0)

Kalendermåned: 7

Graviditetsmåned: 8

Trimester: 3

Igjen til fødsel: 12 uker + 2 dager, 86 dager

Kjønn: Jente

Navn: A ♥ 

Neste kontroll: 3D ultalyd i morgen, og kontroll hos lege på fredag.

Aktivitet: Mye aktivitet hele dagen

Hjertelyd: Har vært på 150 hver kontroll

Vann i kroppen: Nei

Kynnere: Kynnere, kynnere og enda mere kynnere. Skal ta det opp med legen på fredag, siden det har blitt ganske ekstremt den siste tiden. jeg kan gjøre hverdagslige ting som å støvsuge og bære handleposer og magen blir steinhard. Prøver å ta det meste i et rolig tempo og hvile mye.

Vekt: Veide meg i dag og såg at vekta låg på 61,2, noe som betyr at jeg har gått ned (!) en kilo siden sist. Har spist mye mat i hele dag for å forhåpentligvis gå opp litt, haha! Jeg synest det er så utrolig lett å glemme å spise regelmessig, noe jeg må bli flinkere på. Jeg spiser alltid når jeg er sulten så forhåpentligvis er alt bra med prinsessa, og at hun legger på seg som hun skal. 

Strekkmerker: Ikke et eneste frem til nå.

Plager:  Kynnere og vond rygg. Press mot ribbebeina også.  

Humør: Er i skikkelig julestemning og begynner å innse at det faktisk ikke er lenge til bebis kommer, noe som er veldig deilig. Godt humør om dagen!

Matkick: Pinnekjøtt og negerboller! (Er det lov å si negerboller? Vi kaller det iallfall det, hehe!)

Utstyr: I helgen besøkte jeg familie i Dale, og det viste seg at tanten min hadde masse utstyr å låne meg, så nå kan jeg krysse av bilstol, newbornsete, babybjørn, et par hundre klesskift (haha), myggnett ++. Vognen er betalt og blir sendt når som helst, tripp trapp stol fant vi på loftet til mormor og med et par strøk maling blir den god som ny! Fra før hadde jeg noen klesskift og vogn. 

Barnerom: I nye leiligheten har jeg et ekstra soverom som jeg etter hvert skal innrede til prinsessa, men i begynnelsen skal hun sove på mitt rom. 

Tungt: Litt

Utålmodig: Ja, veldig!

Tanker om fødselen: Gleder meg veldig til å bli ferdig og få "premien" min i armene! 

 

 Ha en fortsatt fin kveld!

Cathrine Flåtten

15.12.2015 kl. 21:57
fiiiin mage <3 du har masse å se frem til :D

lisarorvik

15.12.2015 kl. 21:59
Så herlig innlegg :)

Camilla

15.12.2015 kl. 23:00
såå utrolig fin mage! :D

smia

16.12.2015 kl. 22:08
Så fin mage :)
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits