• 09.12.2015, 16:00

Jeg har kjøpt leilighet!


I slutten av forrige måned måtte jeg med tungt hjerte levere oppsigelse på den flotte leiligheten jeg har bodd i så langt med en venninne. Jeg så for meg at nå ble det en sliten kjellerleilighet med dårlige rør og et grusomt kjøkken - men nei, jeg har fått min helt egen leilighet! Noe av det aller beste er jo at jeg fikk en i akkurat samme bygg som jeg nå bor i, bare to etasjer opp (takk gud for heis). Jeg er ufattelig fornøyd med plasseringen, folkene som bor her, utsikten - ja alt! Leiligheten er helt ny, lys og stor i tillegg til at den har fantastisk utsikt over sjøen. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! 


Bildene er ikke fra min leilighet, men en tilsvarende

Jeg har fått utrolig stor hjelp fra min fantastiske familie som har investert mye penger og tatt opp lån slik at jeg kan få bo i en fantastisk fin leilighet, og jeg er så ufattelig takknemlig. Jeg føler rett og slett ikke at jeg kan si takk, for det strekker liksom ikke helt til. Det er så utrolig herlig å ha dette i boks, og enda en bekymring som faller av skuldrene mine. Ting begynner sakte men sikkert å komme på plass. Leiligheten er forsåvidt klar, men jeg må jo få flyttet opp alt og bo her frem til oppsigelsestiden min er over slik at jeg slipper å doble opp regningene mine. 

Jeg skal så klart vise dere massevis med bilder når jeg overtar leiligheten - jeg har så mange ideer og planer at jeg blir sprø! Nå kan jeg endelig spikre så mange hull i veggene som jeg bare vil, uten at utleieren blir forbanna (neida)

Silje

09.12.2015 kl. 16:22
Gratulerer!! Herlighet så gøy :-D

Bergensergenser

09.12.2015 kl. 17:32
Så fint det så ut der! og så bra at du ikke måtte flytte så langt :-D

Anettekf

09.12.2015 kl. 19:01
Haha, ser den med å spikre hull i veggene! Er slitsomt det der. Gleder meg til å flytte i egen leilighet selv. Gratulerer! :-D

- Line Eide

09.12.2015 kl. 20:22
Gratulerer så mye! Er virkelig godt å ha noe eget som man kan gjøre det man selv vil! :D

smia

09.12.2015 kl. 22:32
Gratulere!

Kristina

10.12.2015 kl. 03:32
Så kjekt! gratulere! :D <3
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits