• 08.12.2015, 16:45

Ikke på latsiden akkurat


Hei igjen! I dag har jeg vert nokså produktiv vil jeg tørre å påstå. Det skal være visning i leiligheten, og i den anledning har jeg så klart vasket og ryddet hele leiligheten, samt flyttet masse tunge esker fra roterommet her oppe og ned i boden. Var ufattelig deilig å få det skikkelig rent og ryddig her! I tillegg har jeg ommøblert litt og pakket bort småting jeg ikke trenger før jeg flytter. Digg! Nå som magen begynner å vokse merker jeg at det å bøye seg og stå på knærne ikke lenger er bare-bare, men det gikk greit. Fikk også betalt alt av regninger og både hentet og levert pakker. Er så deilig å få det ut av verden!

Nå har jeg tatt meg en velfortjent pause med masse digg, og skal slappe litt av før jeg må skifte og gjøre klar siste rest før visningen starter. Vi blogges!

Hva har du gjort i dag?

08.12.2015 kl. 17:30
Bare lurer på hvorfor du velger å holde navnet hemmelig? :)

Madde K.K

08.12.2015 kl. 18:28
Så flink du har vært!

Håper du får en fin uke!

Helena Solheim

08.12.2015 kl. 18:31
Anonym: Det er ikke direkte hemmelig, men jeg synest det er litt stas å gå ut med det når hun er født - i tillegg er det jo mulig at navnet ikke "passer" når jeg ser henne, og at jeg må endre det.
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits