• 29.11.2015, 13:47

Irritasjonsmomenter i hverdagen


1. "Fint innlegg, ta gjerne en tur innom min blogg" Unnskyld meg, men nei. Når man skriver "fint innlegg", og tydeligvis ikke har lest en eneste setning av hva jeg har skrevet så er det uaktuelt, rett og slett. Selv kommenterer jeg blogger nå og da, men er veldig nøye på at jeg skal ha lest hva vedkommende faktisk har brukt tiden sin på å skrive, og ikke kommentere noe så tåpelig som "fint innlegg" for så å forvente at man skal få noe igjen for det. Hadde du nevnt to ord om innholdet i innlegget mitt, og spart meg for "besøk bloggen min" så hadde jeg med stor sannsynlighet gjort det, men nå? Garantert ikke.

2. "I siste episode av..." Er det én ting jeg ikke trenger etter en hel dag med serie-maraton så er det en påminnelse om hva som skjedde forrige episode. Jeg vet veldig godt hva det går i.

3. "Skal du ha en pose?" Nei jeg tenkte å bære dette fjellet av matvarer med mine to egne hender.

4. "Magen er vell felleseige?" NEI, det er ikke greit når tilfeldige folk på gata begynner å gnikke meg på magen. Det er frekt og ubegahelig, rett og slett.

5. "Skal det være en gave?" De gangene jeg har handlet klær til babyen, har jeg samtlige ganger fått spørsmål om det skal pakkes inn. Nei, tro det eller ei.

6. "Jeg blogger på dialekt" Er det noe som ikke hører sammen så er det blogg og "SMS språk". En blogg skal være seriøs og saklig for at jeg skal bli leser, og ser jeg noen som ikke legger et gram energi i å skrive riktig så kan du bare glemme å ha meg som leser.

7. "Skal det være en like eller hundre?" Dette er vell kanskje ikke noe jeg irriterer meg over like mye som det forundrer meg, MEN. En ny følger og en like eller to på instagram er alltid hyggelig, men enkelte mennesker tar jo dette til et helt nytt nivå og trykker liker på absolutt ALLE bildene jeg har postet. Altså hva?

8. "La oss slå av en prat her i døråpningen" Enkelte mennesker er nødt til å lære seg at det ikke er greit å stå midt i døråpningen i en halvtime selv om man ikke har sett denne personen på 20 år. Ta dere en tur på café eller flytt dere i det minste et par meter.

9. "Kjæresten min er best" Unnskyld meg, men jeg blir faktisk skikkelig klein når jeg ser lange klissete poster om kjæresten. Nå sier jeg ikke at en nå og da når det er en spesiell anledning er ille, tvert i mot! Det jeg derimot reagerer på er når man plutselig blir dratt tilbake tll 12-års alderen og er nødt til å legge ut klinebilder og alt som er både på snapchat, facebook og instagram. DA må du roe deg ned noen hakk.

Kjenner du deg igjen, eller har du kanskje noe å tilføye?

STINECHARITE

29.11.2015 kl. 13:51
haha er så utrolig enig med deg i nr 1, det er rett og slett bare frekt! Nr 2 er også veldig irriterende når du har funnet en ny serie som er spennende, vente en uke før du får sett neste episode? ikke gøy. 4 og 5 vil jeg kanskje irritere meg over senere i livet, hvem vet.

theoddly

29.11.2015 kl. 14:00
Åhh, føler'n! Noe av det mest irriterende jeg vet om i tillegg er folk som røyker utenfor innganger. Dude, hva er meninga med det? Er det bare på pur faen eller skjønner vedkommende rett og slett ikke bedre. Veldig uappetittlig. Må si eieren av inngangen mister en kunde der.

En annen ting er også veldig lik det siste punktet ditt. Folk som råkliner i det offentlige rom. Jeg forstår man er glad i hverandre, men vær så snill. Noe hører til på soverommet og ikke på bussen.

Helena Solheim

29.11.2015 kl. 14:04
theoddly: HELT enig med det om røyking. Herregud så provoserende det er å måtte gå ut fra senteret og inn i en sky av røyk!

Søtmonsen :))

29.11.2015 kl. 14:13
Så enig i mye av dette xD Spesielt denne med så fin blogg, ta gjerne turen til min blogg også. Da blir jeg sånn, javell. Hva var så fint med "Hva vil dere jeg skal dele mer av, ang matretter" ? :P Da blir det litt sånn, leste du noe i det hele tatt? Og leste du i det hele tatt overskriften? :P Blir for dumt.
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits