• 21.11.2015, 16:05

Hvor tidlig er for tidlig?


I dag har virkelig vært den ultimate lørdag. Jeg våknet av meg selv og tillot meg å bare ligge lenge og kose meg under dyna, deretter forflyttet jeg meg til stua og nøt en god frokost, og bare tok alt helt med ro. Å ha en dag uten noen planer eller forpliktelser er virkelig gull, så den skal utnyttes! Etter hvert ble det en skikkelig opprydding og vask av hele leiligheten, noe som utrolig var godt å få gjort.

Mens jeg var midt oppe i støvsuging kom jeg over esken med julepynt og da klarte jeg virkelig ikke holde meg lenger. Julepynten måtte bare få komme opp, og herlig var det! Nå er leiligheten helt ren og pent pyntet til jul. Jeg hadde ikke all verdens med julepynt, så det blir nok litt mer etter hvert som desember kommer, men enn så lenge er jeg fornøyd! Det er kanskje en smule tidlig, men så har jo jeg nynnet på julesanger siden september, så da var det egentlig på tide. Det er helt vanvittig å tenke på at når julen og nyttår er over er det i underkant av to måneder til jeg blir mamma! Jeg prøver så godt jeg kan å nyte gravid-tiden, men samtidig så er jeg så innmari utålmodig, og vil gjerne ha jenta mi i armene mine helst i dag!Har du begynt å pynte til jul?

cheerchrissy.blogg.no

21.11.2015 kl. 16:46
Åh, gleder meg så utrolig masse til jul! Her har det faktisk kommet snø over natten, så julestemningen er hvert fall på topp hos meg!

Ønsker deg forresten en flott lørdags kveld ♥

Monia Bjørneraas

22.11.2015 kl. 15:54
Nei, planene er å begynne å pynte neste helg! Må få vasket rundt før jeg pynter :)

Norwegian Cupcake

22.11.2015 kl. 19:25
Åh, så koselig <3 Gleder meg veldig til å pynte. Pleier å begynne den 1. desember :-)
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits