• 20.11.2015, 18:36

Freddan'


Endelig fredag, hæ? For meg har dagen gått litt i et med Jordmorkontroll, blodprøve og influensavaksine. Alt sto bra til med snuppa, hun har vokst mye og hjertelyden var på 150 som vanlig. Ny legetime ble bestilt, i tillegg til 3D ultralyd og svangerskapskurs. Mye babygreier fremover med andre ord!

Når jeg endelig slapp ut fra legekontoret etter vaksinen fikk jeg unnagjort litt med søknader og papirer som måtte gjøres, etterfulgt av en kjapp og rolig økt på spenst. Fikk beskjed om å ta det veldig med ro med tanke på bivirkninger av vaksinen som kunne forekomme, så jeg får heller ta en mer effektiv økt i helgen. Til tross for en halvtime med relativt rolig jogg så klarte jeg faktisk å løpe meg til blods. Snakker vi hardbarka eller?

Nå har jeg fått meg en god dusj og hivd i meg mat før jeg skal løpe videre for å rekke kinodate med Camilla. Har ventet et helt år på den siste Hunger Games filmen, og har virkelig høye forventninger til den. Flere som skal se den i dag?

Nå må jeg løpe, vi blogges!

Kristina

20.11.2015 kl. 21:53
åh, savna den tida då eg va på kontroll for å sjekke om alt stod bra til med vesla i magen! håpa du nyte tida som gravid <3
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits