• 19.11.2015, 17:55

Ingen cravings - du liksom


 

Hei alle skjønne! I dag har vært en usedvanlig u-innholdsrik dag, bestående av x-antall episoder med Sons of anarchy, soving og klesvask. Generelt sett så skjer det veldig lite her i bygda, og de noe-og-hundre dagene frem til termin kunne likeså godt vært hundre år akkurat nå.  Jeg vet iallfall med hundre og ti prosent sikkerhet at neste graviditet skal jeg være i jobb hundre prosent, eller gå på skole, for det å ha deltidsjobb og deltidsstudier nå er virkelig ikke noe å anbefale. 

Ellers så gikk ikke det mer enn to dager fra jeg skrøt over at jeg ikke hadde noen gravid-cravings til at jeg nærmest holdt på å gå i veggen fordi jeg hadde en dødelig trang til å få i meg sjokoladekake. Gjennom hele graviditeten har jeg faktisk (tro det eller ei) vært veldig flink med kosthold, men i dag dere, i dag klarte jeg ikke holde meg. De fleste vet nok bedre enn å dra på butikken med vill snopesyke i tillegg til å være skrubb sulten, men det stoppet ikke meg i dag. Her kan dere se dagens desidert beste innkjøp. Jeg trøster meg med at jeg endelig har fått ræva i gir og skaffet meg medlemskap på spenst, og har allerede brukt noen fornuftige timer der. Jeg var superflink å trene frem til jeg ble gravid, så dette må jeg jo bare få til! Trening er jo helt supert når man går gravid, og skal visstnok hjelpe mye med tanke på plager, fødsel og å komme tilbake til den kroppen man en gang hadde, så det blir nok bra. Ønsk meg lykke til, og kom gjerne med tips til gode treningsøvelser :-) 

Håper alle får en fortsatt strålende kveld videre! 

Sofie Caroline Nilsen

19.11.2015 kl. 18:11
Kos deg idag du :) er ikke alltid bare å stå imot cravings, haha

cheerchrissy.blogg.no

19.11.2015 kl. 20:14
Er greit å unne seg slike ting egentlig, men ikke i for store mengder! Ha en fin kveld! ♥

Helena

19.11.2015 kl. 21:36
Noen ganger må man bare gi etter for cravingsene, altså. Nyt det med god samvittighet, spesielt med tanke på at du har trent!:) Ha en fin kveld videre:)

Nikita <3

20.11.2015 kl. 10:48
Nyt livet :D
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits