• 17.11.2015, 14:46

Gravid-oppdatering


Hei igjen! Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger på de to siste innleggene! Jeg har fått mail, meldinger, til og med folk som har komt bort til meg og snakket med meg om det. Selv om det er ufattelig godt å få gode tilbakemeldinger er det enda litt skummelt å være såpass ærlig med flere hundre mennesker jeg ikke engang vet hvem er, men det kommer seg. 

Til å begynne med var det ikke tenkt at jeg skulle fortsette med dette blogg-styret, men ettersom det har vært såpass mange som har "pushet" meg til det, så tror jeg at jeg skal gi det en sjanse. Akkurat nå står jeg uten pc og internett, så det får bli litt nå og da, så ser vi hvordan det går. Nå ble det mye babling her, så jeg skal komme til poenget!

 


 

Når jeg leser gravidblogger har et av mine favoritt-temaer vært gravidoppdateringer, og jeg tenker at det kan bli morsomt for meg å se tilbake på når ukene går. Jeg må bare informere om at jeg fortsatt er litt dårlig på disse magebildene, og speilrefleksen har stått urørt i årevis, så jeg må komme meg inn i det ettersom tiden går! 

Termin: 10 mars 2016

Uker på vei: 24 fullgåtte uker (24+0)

Kjønn: Jente

Navn: Prinsesse A ♥ Prøver å holde det hemmelig frem til fødsel, men det er vanskeligere enn jeg hadde trodd.

Neste kontroll: Jordmorkontroll på fredag.

Aktivitet: MYE! Lille jenta romsterer veldig mye der inne, og de siste ukene har hun blitt merkbart større og sterkere. Veldig koselig å kunne kjenne og se det på utsiden. 

Hjertelyd: Har vært på 150 hver kontroll

Vann i kroppen: Litt i beina

Kynnere: Mye kynnere!

Vekt: Ca 5 kilo opp fra startvekt.

Strekkmerker: Ingen sålangt.

Plager: Jeg blir veldig fort kvalm dersom jeg spiser for mye, og det begynner å bli styr å bøye seg for å knytte sko, barbere legger etc. Ellers kommer jeg ikke på noe spesielt

Humør: Veldig opp og ned! Merker at jeg gråter superlett, så jeg må holde meg unna triste filmer, tekster og nyhetene spesielt.

Matkick: Dette er faktisk utrolig skuffende for mange (meg selv inkludert) men jeg har ingen spesielle matkick. Jeg spiser en god del vaniljekesam med druer, men det gjorde jeg også før jeg ble gravid, så det teller nok ikke. Ellers hadde jeg en greie med betasuppe og kjøttkaker, men det har dabbet av litt. 

Utstyr: Sålangt har jeg kun et par klesplagg og seng på plass. Vogn kommer i desember en gang, og så regner jeg med å arve mye fra familien.

Barnerom: Skal vi ikke ha med det første. 

Tungt: Nei

Tanker om fødselen: I mange uker var jeg rett og slett livredd for fødsel, og vurderte faktisk å søke om planlagt keisersnitt, men nå som det har gått litt tid har jeg roet meg veldig. Jeg gleder meg faktisk litt!

lisarorvik

17.11.2015 kl. 14:49
Så fint innlegg :)

Caroline Josefine

17.11.2015 kl. 15:34
Gleder meg til å lese mer igjennom ditt svangerskap! :-) Stå på!

cheerchrissy.blogg.no

17.11.2015 kl. 21:15
Så spennende!

Nikita <3

17.11.2015 kl. 22:30
Spennende :D

Cathrine

18.11.2015 kl. 11:12
åå så koselig !! Masse lykke til :) husker så godt tilbake til da jeg gikk gravid med sønnen min, var redd når termin var like rundt hjørnet - men jeg ville aldri tatt keisersnitt pga frykt for føde, det beste for deg og barnet er vaginal fødsel (med mindre du MÅ ta keisersnitt da så klart)

Fødselen gikk mye bedre enn jeg hadde sett for meg. De viktigste tipsene jeg kan gi deg er å bruke lystgass, og være rolig. Slappe av! Bli massert på ryggen, få varm klut nedentil og bare konsentrer deg om hva som skal skje. Viktig å lære seg dette tidlig :)

Helena Solheim

18.11.2015 kl. 16:36
Cathrine: Ja, keisersnitt er jo en siste utvei dersom vanlig fødsel ikke er mulig. Kroppen er jo skapt for dette, så det skal nok gå fint :-) Tusen takk for gode tips!
Helena Solheim

Jeg er en jente på 18 år som venter en jente i starten av mars 2016. Følg meg for opdateringer i graviditeten og hverdagen rundt det.

Search

Bloggdesign

hits